Kinematograf: 10 nej trailerů z E3 2011

Tento týden máme trochu netradiční Kinematograf. Opět přinášíme nejlepší herní trailery a videa, ale tentokrát z výstavy E3 2011.

V průběhu letošní výstavy E3 jsme vám přinesli skoro 100 nových trailerů a videí z her. Děsivé číslo, v té záplavě nebyl problém se ztratit. Proto jsme vybrali podle nás desítku těch nejlepších trailerů, které by vám neměly uniknout. Jsou tu známé značky i úplné novinky, renderovaná videa, hraná videa i ukázky přímo ze hry… dokonce kousek operní árie pro vás máme. Pohodlně se posaďte a klikněte na první šipku play. 

Deus Ex: Human Revolution

Délka: 02:16 min

Do Deus Ex: Human Revolution vkládáme velké naděje. Po nevydařeném druhém díle vypadá, že se trojka vrátí k základům. A jestli ne, aspoň se bude jednat o nekompromisní cyber-punkovou záležitost s atmosférou hustou jak mazivo do protetických končetin. Aspoň se nám to snaží namluvit vydařené trailery.

VIDEO: 4429 'Deus Ex Human Revolution E3 2011 Trailer'

Tomb Raider

Délka: 03:06 min

Kolikátý reboot série Tomb Raider to už máme? Třetí? Mladá Lara Croft ztroskotá na tropickém ostrově, kde ji čeká nelítostný boj o přežití. V prvním traileru sice ze hry neuvidíme naprosto nic, ale filmová scéna vypadá skvěle a předvede nový model Lary, která už nepůsobí jak modelka z erotického časopisu.

VIDEO: 4437 'Tomb Raider - Debut trailer'

Ace Combat: Assault Horizon

Délka: 03:19 min

Oblíbená japonská série leteckých arkád se dočká velkých změn. Vzdušné souboje tryskáčů mají být nyní ještě intenzivnější díky novému systému boje zblízka (i když je to na hony vzdálené realitě), navíc si zalétáme i ve vrtulnících a zasazení do fiktivních států se změní v reálnější koflikt.

VIDEO: 4450 'Ace Combat  Assault Horizon - E3 11 trailer'

Prey 2

Délka: 03:18 min

Velká změna v sérii. První díl Prey představoval klasickou FPS s několika originálními prvky, třeba portály a hrátkami s gravitací. Navíc nás seznámil se zajímavým hrdinou, indiánem Tommym. Prey 2 už na vše z toho kašle a přinese zcela jinou hru, ve které jste lidský lovec zločinců v podivném mimozemském světě. Hra zůstane v prvním pohledu, ale přidá otevřenější lokace a hlavně parkourové prvky jako z Mirrors Edge.

VIDEO: 4456 'Prey 2 - E3 11 trailer'

Star Wars: The Old Republic

Délka: 06:20 min

The Old Republic je už předlouho vyvíjená MMORPG osvědčených Bioware, tvůrců sérií Baldur’s Gate, či nověji Masss Effect a Dragon Age. Na E3 byla hra k vyzkoušení, ale stále neznáme datum vydání. Čekání na plnou hru by tak mohlo zpříjemnit výtečně vypadající intro ze hry, jestli nám totiž tvůrci dokázali něčím vyrazit dech, byly to jejich výtečná CG videa.

VIDEO: 4470 'Star Wars: The Old Republic - Intro'

Overstrike

Délka: 02:42 min

Jedna z mála překvapivě oznámených her na letošní E3. Ovestrike je nová multiplatformní kooperativní taktická akce od Insomniac –  mají za sebou série Ratchet & Clank a Resistance. Hra má kombinovat všechny silné stránky tvůrců: schopnost vymyslet nápaditý arzenál zbraní, přinést chytlavou akci a představit nový originální svět. Navíc, jak ukazuje video, Overstrike slibuje i smysl pro humor a to se nám líbí.

VIDEO: 4461 'Overstrike - E3 11 trailer'

BioShock: Infinite

Délka: 01:27 min

Pokud máte strach z výšek, na Bioshock Infinite můžete rovnou zapomenout. Ze dna moře se totiž Bioshock přesouvá do tajemného létajícího města. Ostatní propriety povedené FPS akce tu budou: kombinace střelby a používání speciálních schopností, šílené obyvatelstvo a ponurá atmosféra boje o přežití (i když nebe nad městem je krásně světle modré).

VIDEO: 4476 'BioShock Infinite - E3 2011 trailer'

Uncharted 3: Drake's Deception

Délka: 02:22 min

Uncharted představuje úžasnou akční adventuru ve stylu moderního Indiana Jonese a zároveň ukazuje pravou sílu Playstationu 3, protože se jedná o jednu z nejlépe vypadajících her dneška. Třetí díl nás zavede do písečné Arábie při honbě za dalším z tajemných pokladů.

VIDEO: 4482 'Uncharted 3: Drakes Deception - E3 11 trailer'

Assassin's Creed: Revelations

Délka: 03:11 min

Další rok, další díl Assassin’s Creed. Revelations mají být posledním dílem s Eziem, který se vydal ve stopách Altaira do Istanbulu a zase nám o něco zestárnul. Zajímavostí hry má být možnost ovládat hned tři postavy: Ezia, Altaira a Desmonda. Kromě toho se pochopitelně chystají i další vylepšení a upravený multiplayer. Na Revelations pracuje neuvěřitelných 6 týmů a hra vyjde na podzim.

VIDEO: 4478 'Assassins Creed Revelations - E3 2011 trailer'

Ghost Recon: Future Soldier

Délka: 01:41 min

O Ghost Recon: Future Soldier jsme prakticky neslyšeli od loňské E3, takže jsme rádi, že hra je naživu a vypadá zatraceně dobře. Futuristické válečné hračky (jako například zneviditelňování) slibují široké taktické možnosti a rádi jsme viděli i začlenění systému krytí ze Splinter Cell: Conviction. Zabijácký potenciál plně spolupracujícího Ghost týmu si můžete vychutnat v netradičním traileru.

VIDEO: 4501 'Ghost Recon Future Soldier - E3 11 trailer'
 

Diskuze (7) Další článek: Cena Wii U minimálně 250 dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , ,