Kinematograf: Duke Nukem bez cenzury

Výstava E3 se blíží, což dokládá zvýšený přísun nových herních trailerů. Tentokrát máme Tomb Raider, Xcom, RAGE, Aliens a pochopitelně další.

Duke Nukem Forever - Launch trailer

Délka: 01:41 min

Duke se konečně vrací a datum vydání 10. června 2011 už neoddálí asi ani atomová katastrofa. I proto autoři v předstihu vydávají nový, necenzurovaný trailer, který zase obsahuje pár nových záběrů a dostane člověka do správně zabijácké nálady. Ostatně má proč - členové Duke Nukem First Access klubu (pro členství si musíte buď předobjednat hru, nebo koupit Borderlands GOTY) si mohou vyzkoušet demo. A aby těch výhod nebylo málo, měli byste rovněž dostat zdarma i první DLC. Je to to DLC, o němž jsme se bavili nedávno? Nevíme, ale vzhledem k upřesnění, že půjde o multiplayerové DLC, o tom pochybujeme.

VIDEO: 4432 'Duke Nukem Forever Launch Trailer'


 

NHL 12 - Trailer

Délka: 02:16 min

První trailer na letošní ročník NHL představuje novinky. Hlavní roli bude hrát nový fyzikální engine kontaktu hráčů, větší legrace se dočkají třeba i brankáři.

 

DSTS - Možnosti výcvikového simulátoru

Délka: 01:31 min

Americká armáda hodlá nalít 57 milionů dolarů do výcvikového simulátoru, který bude stavět na enginu CryEngine 3. A tady je video s jeho možnostmi.


RAGE - The Well trailer

Délka: 07:50 min

Očekávaná střílečka RAGE od tvůrců Doomu se dočkala dalšího masivního videa. Necelých 8 minut přímo ze hry ukazuje jeden z úkolů, kde máte vyčistit zdroj pitné vody. Vyčistit olovem.

 

 

Tomb Raider - Debut trailer

Délka: 03:06 min

Další reboot dobrodružství nejslavnější (herní) archeoložky světa se konečně dočkal prvního traileru. Sice neukáže nic přímo ze hry, ale mladá Lara Croft vypadá neskutečně sexy a vůbec nevadí, že se sebe patetický proslov plný klišé. Potemnělá atmosféra se vymyká přechozím dílů a jsme skutečně zvědaví, jak boj o přežití (to doslova, další komerční neúspěch si asi Tomb Raider nemůže dovolit) Lary Croft dopadne. Bohužel se to dozvíme až na podzim roku 2012.

VIDEO: 4437 'Tomb Raider - Debut trailer'


 

FIFA 12 - Gameplay trailer

Délka: 01:08 min

Podobně jako NHL 12, i fotbalová hra tento rok slibuje velké přiblížení realitě díky novému fyzikálnímu enginu. Na první ukázce ze hry si to můžete prohlédnout.

 

Darksiders 2 - Trailer

Délka: 01:35 min

Podařená hra Darksiders, která se inspirovala legendární Zeldou, se vrací. Tentokrát ovšem Válku, jednoho ze čtyř jezdců apokalypsy, nahradí jeho kolega Smrťák.

 

Aliens Colonial Marines - E3 Teaser

Délka: 01:36 min

Vetřelčí střílečka od Gearboxu byla dlouho považovaná za zrušenou. Naštěstí opak je pravdou a vy se můžete teď pokochat teaserem. Plný trailer by se měl objevit na letošní E3.

 

 

Deus Ex Human Revolution - E3 2011 trailer

Délka: 02:16 min

S blížící se E3 se objevuje stále více a více trailerů z očekávaných her a výjimkou v tomto směru není ani Deus Ex: Human Revolution. Konkrétně tato upotávka pak obsahuje zajímavý mix příběhových animací a gameplay videa, které napovídají něco více o stylu hry. Kochejte se přenádhernou futuristickou krajinou, do níž se virtuálně podívate už 26. srpna. Dlouhou chvíli si pak můžete zkrátit třeba přečtením našich dojmů ze hry.
 
VIDEO: 4429 'Deus Ex Human Revolution E3 2011 Trailer'
 

 

Might Magic Heroes 6 - Beta trailer

Délka: 01:55 min

Pokud si předobjednáte hru, budete se už 28. června moci zapojit do uzavřené bety Heroes 6. Hlavní lákadla hry představuje trailer.

 

Call of Duty Elite - Trailer

Délka: 06:40 min

Call of Duty Elite má být prémiovou službou ke střílečkám série Call of Duty. Speciální web nabídne dokonalý přehled o vašem multiplayerovém profilu a další funkce prezentované v traileru.

 

Xcom - E3 11 trailer

Délka: 02:13 min

Po loňském ohlášení nového dílu série Xcom, se po hře slehla zem. Ovšem letos na E3 prezentace taktické střílečky bude a dokládá to video. Vypadá děsivě. V dobrém slova smyslu.

Váš názor Další článek: Konami chystá novou Contru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,