Kinematograf: Futuristický Ghost Recon: Future Soldier

Výběr nejlepších herních trailerů pro vás tentokrát má gameplay z Ghost Recon: Future Soldier, vtipné video z Team Fortress 2 a Robina Williamse.

Ghost Recon: Future Soldier - Nigeria gameplay video

Délka: 09:17 min

Ghost Recon: Future Soldier se po odhalení odmlčel na pěkně dlouhou dobu. Až na letošní E3 slavil návrat v podobě prezentace jedné z misí futuristické speciální jednotky. A na devět minut dlouhé video z mise v Nigerii se můžete podívat. Zajímavě vypadá začlenění prvků ze Splinter Cell: Conviction – systém plížení či úkoly mise visící ve vzduchu. Kromě toho mají vojáci Ghost dost vlastních hraček: optickou kamufláž, průzkumné drony, augmented reality vidění a podobně. Ve výsledku tak Future Soldier vypadá na velmi lákavou svižnou taktickou akci.

VIDEO: 4562 'Ghost Recon: Future Soldier - Nigeria gameplay video'


 

Silent Hill: Downpour - E3 11 trailer

Délka: 02:36 min

E3 trailer z nového Silent Hillu, který vytváří v brněnském studiu Vatra Games. Vývojáři se snaží vrátit k psychologickému hororu z druhého dílu, jen místo mlhy ponoří tajemné městečko do hustého deště.

 

X-Men Destiny - E3 11 trailer

Délka: 01:23 min

Chtěli jste vždycky patřit do školy pro nadané profesora Charlese Xaviera? Budete mít možnost v podobě hry X-Men Destiny, kdy si vytvoříte mutanta přesně podle svých představ. Na kterou stranu se připojíte, je už jen na vás.



A Game of Thrones: Genesis - Trailer

Délka: 00:40 min

Hra o trůny platí za jedno z nejlepších fantasy děl a vysokou kvalitu má i nedávno ukončená první série HBO seriálu podle této knihy. Uvidíme, jestli stejně vydařená bude chystaná real-time strategie z tohoto světa.

 

 

Team Fortress 2 - Meet the medic

Délka: 04:09 min

Multiplayerová střílečka Team Fortress 2 má unikátní grafický styl a smysl pro humor. Valve to dokazují i v podobě doprovodných videí k updatům herních tříd. Jejich poslední trailer Meet the medic je brilantně vtipné video lákající k vyzkoušení hry za medika.

VIDEO: 4576 'Team Fortress 2 - Meet the medic'


 

Tropico 4 - Trailer

Délka: 02:11 min

Série budovateských strategií Tropico se brzy rozroste o další díl. Opět se vtělíte do role prezidenta malého karibského ostrova a bude jen na vás, jakým způsobem povedete svůj národ (nebo sebe) k prosperitě.

 

EVE Online - Captains quarters

Délka: 02:39 min

Online vesmírná hra EVE Online se dočkala updatu, který vám dovolí si komplexně vytvořit model svého pilota a navíc pro něj získáte fešáckou kapitánskou kajutu. Její možnosti ukazuje nové video.

 

Metal Gear Solid: Peace Walker HD - Gameplay video

Délka: 02:34 min

Poslední dobou je v módě předělávat starší klasiky do modernějšího grafického kabátku, případně to samé provádět s PSP hrami. To je i případ podařeného Metal Gear Solid: Peace Walker, kterého si můžete teď prohlédnout v pohybu.

 

 

The Legend of Zelda: OoT 3D - Rozhovor s Robinem a Zeldou Williamsovými

Délka: 04:08 min

The Legend of Zelda je úžasná herní série, kterou milují miliony fanoušků po celém světě. Jedním z velkých fandů je i populární herec Robin Williams, který dokonce pojmenoval svoji dceru podle princezny – Zelda. Při příležitosti vydání The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D se Nintendu podařilo získat Robina a Zeldu Williamsovy získat pro milou reklamní kampaň. Kromě TV reklamního spotu pro vás dnes máme i rozhovor. Oboje s českými titulky.

VIDEO: 4560 'The Legend of Zelda: OoT 3D - Rozhovor s Robinem a Zeldou Williamsovými '

The Legend of Zelda: OoT 3D - TV reklama (CZ tit.)

Délka: 00:30 min

VIDEO: 4561 'The Legend of Zelda: OoT 3D -  TV reklama (CZ tit.)'


 

Shadows of the Damned - Launch trailer

Délka: 02:04 min

Third person akce Shadow of the Damned má hvězdné kořeny, pracovali na ní Suda51 (Killer 7, No More Heroes...), Shinji Mikami (Resident Evil) a Akira Yamaoka (hudba Silent Hill), což už je lákavé samo o sobě. Launch trailer se vás pokusí přesvědčit, zda si tuhle podivnost zahrát.

 

FIFA 12 - Pro player intelligence

Délka: 02:45 min

Nový vývojářský deník se věnuje umělé inteligenci hráčů v novém ročníku fotbalové hry FIFA.

 

Crysis 2 - Decimation Pack trailer

Délka: 02:07 min

Strílečka Crysis 2 se dočkala nového rozšíření. Tedy přesněji řečeno, multiplayer se dočkal pěti nových map a dnou nových zbraní. Vše pěkně v pohybu si můžete prohlédnout ve videu pro Decimation pack.

Váš názor Další článek: Monolithsoft chystá hru pro Wii U

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,