Kinematograf: Gangsteři v Mafia 2 a Linkin Park v Medal of Honor

Další pravidelný výběr těch nej herních trailerů pro vás má gameplay z Mafie 2, klip s Linkin Park na Medal of Honor nebo úžasné CG z DC Universe.

Mafia 2 – Ukázka hraní

Délka: 01:53 min

Už nedočkavě škrtáte dny v kalendáři do 27. srpna, kdy vyjde Mafia 2? Tak co se ještě trochu víc nažhavit novým sestřihem hraní hry, které kombinuje jak jízdu v automobilech, tak přestřelky. Pravda, část toho už byla k vidění, ale i tak se nemůžeme dočkat na návštěvu Empire Bay.

VIDEO: 3258 'Mafia II - Ukázka hraní'


 

 

FIFA 11 - Kaká teaser

Délka: 00:30 min

Tváří na obalu nového ročníku Fify je záložník Realu Madrid Kaká. Na jeho virtuální podobu se můžete podívat v krátkém videu.

 

Epic Mickey - Transition levels

Délka: 02:49 min

Nová hra s nejslavnějším myšákem vypadá velmi slibně, což napovídají í originální nahrávací obrazovky v podobě 2D plošinovky.

 

Lost in Shadow - Ukázka hry

Délka: 02:54 min

Nesmírně originální plošinovka na Wii, ve které hrajete za stín a pouze na pár okamžiků se můžete vracet do reálného světa, abyste si odemčeli cestu dál.


 

Fable 3 - Intro

Délka: 2:57

Ať už bude Fable 3 hrou jakoukoliv (a že máme k dílům pohádkáře Peter Molyneuxe určitý odstup), jedno víme už teď – intro bude mít skvělé. Tříminutová, skvěle animovaná, bajka o kuřeti bojujícím o svobodu úžasně naláká na novou epochu Albionu, světa série Fable. Na mysl se dere přirovnání s animáky od Pixarů či Dreamworks, ostatně se podívejte sami.

VIDEO: 3252 'Fable 3 - Intro'


 

 

Fable 3 - Villager Maker

Délka: 03:24 min

Ještě než vyjde další díl pohádkového RPG, můžete si pohrát s editorem a vytvořit si vlastní vesničany. Jak to vypadá ukazuje video.

 

Create - Ohlášení hry

Délka: 02:04 min

Logická hra stavějící na fyzikální interakci objektů - zjednodušeně: nová verze legendárního The Incredible Machine.

 

LittleBigPlanet 2 - Adventure trailer

Délka: 01:52 min

Jako správné pokračováni přinese Little Big Planet 2 spoustu nových úrovní, nápadů a zábavy. Však se přesvědčte v traileru.


 

DiRT 3 - Teaser

Délka: 01:45 min

Celá série Colin McRae: DiRT patří k tomu kvalitnějšímu, nebo alespoň zábavnějšímu, co se dá v žánru závodních her sehnat. Jednotlivé díly se navíc velice dobře prodávaly a Codemasters proto logicky chystá v pořadí již třetí pokračování. To se nedávno představilo v debutovém traileru, jenž slibuje parádní grafiku a hodiny vynikající zábavy. Snad se brzy dozvíme bližší informace.

VIDEO: 3247 'DiRT 3 - Teaser'


 

 

Halo Reach - Battle Begins

Délka: 00:59 min

Boj začíná! Tedy, vlastně ještě ne, až na začátku září, kdy vyjde Halo Reach. A nové video z kampaňě ukazuje, že se máme na co těšit.

 

Kinect Sports - Trailer

Délka: 01:36 min

Jednou z launchových her pro pohybové ovládání bude i tato sbírka sportovních miniher, co vypadá jako Wii Sports v HD (a online). Což nemusí být špatně.

 

Street Fighter X Tekken - Trailer

Délka: 01:48 min

Postavy z legendárních bojovek Street Fighter a Tekken se postaví proti sobě, asi si rozmlátili ciferníky. Co chtít víc? Efektní trailer? Není problém.


 

Medal of Honor - Linkin Park: Catalyst

Medal of Honor se připravuje na říjnové vtrhnutí do obchodů, což znamená zvýšenou porci reklamy a ukazování nejlepších částí hry. Když ale chce nějaká hra vážně zaujmout i neherní svět, učiní tak buď sérií billboardů a televizních reklam (třeba jako tomu bylo u StarCraft 2: Wings of Liberty), nebo spojením daného titulu se známou značkou. Jak asi tušíte, lidé stojící za Medal of Honor zvolili druhou možnost a oslovili skupinu Linkin Park, aby právě s přihlédnutím k jejich hře vytvořila videoklip ke své nové písničce.

Ve videoklipu/traileru se tak dočkáte herních i skutečných záběrů a poslechnete si celkem příjemnou hudbu, ale abychom pravdu řekli, zas až tak skvělý nám trailer nepřipadal. Kdo ví, třeba si autoři to nejlepší schovávají do budoucna a zatím se věnují spíše odladění hry. Čekání do 15. října připadalo moc dlouhé, zkuste si jej zkrátit třeba přečtením našich prvních dojmů z multiplayerové bety.

VIDEO: 3245 'Medal of Honor - Linkin Park: Catalyst klip'


 

 

Project MyWorld - Trailer

Délka: 02:16 min

Ambiciózní sim sociální online hru kutí tvůrci APB. Trailer vypadá úžasně, ovšem na výsledek si budeme muset ještě počkat.

 

Battlefield Bad Company 2 - VIP Map Pack 5

Délka: 01:39 min

Tvůrci Bad Company 2 nás zásobují pravidelným přísunem nových map a vy se an ty nové můžete podívat v traileru.

 

Assassins Creed Brotherhood - ComicCon MP trailer HD

Délka: 01:53 min

Poprvé se v sérii Assassin's Creed dočkáme i multiplayeru. Jeho možnosti a představuje perfektně sestříhaný trailer.


 

DC Universe Online - CG animace

Délka: 06:11 min

Animační Blur Studio asi zná většina hráčů, i když o tom nemusí přímo vědět. Tahle parta frajerů má totiž na svědomí celou řádku animací, jako třeba intro k Fable 2, Sacred Ashes video pro Dragon Age, či třeba epické dílka pro Star Wars: The Old Republic. A teď do rukou dostali hrdiny a záporáky komiksů DC, aby je nechali si v rámci propagaci MMO hry DC Universe dávat šest minut přes držku. Užijte si to.

VIDEO: 3238 'DC Universe Online - CG animace'  


 

Shogun 2: Total War - Trailer

Délka: 01:52

Tak jsme se konečně dočkali! Po obrázkovém a, buďme upřímní, nudném teaseru si pro nás hoši z Creative Assembly připravili první skutečnou ukázku Shogun 2: Total War, které se celkem bez námahy daří to, na co jejímu předchůdci zoufale nestačily síly. A totiž nalákat fanoušky série a přesvědčit je, že si tenhle titul nesmějí za žádnou cenu nechat ujít. A kupodivu to trailer zvládá i přesto (nebo právě proto), že neukáže jediný záběr ze samotné hry.

VIDEO: 3250 'Shogun 2 - Trailer'

Diskuze (3) Další článek: Guitar Hero: Warriors of Rock vychází v září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,