Kinematograf: Hail to the king!

Neuvěřitelné, Duke Nukem Forever se dočkal data vydání a nového traileru. Společnost mu dělá video k Final Fantasy XIII-2, Black Ops DLC a další vybrané herní trailery tohoto týdne.

Duke Nukem Forever - Reveal trailer

Délka: 02:33 min

Za běžných okolností bychom se ohlášením data vydání příliš nezabývali a zařadili bychom jej do krátkých zpráv, nicméně u hry, na kterou se čekalo přibližně třináct let, je přeci jen vhodné udělat výjimku. Tím spíš, když jej doprovází zbrusu nový trailer.

Takže kdy nastane onen magický den? Jestli jste fanoušky svalovce v červeném tílku a slunčních brýlích, jistě si v kalendáři označíte 6. května, kdy Duke Nukem Forever (někdy také přezdívaný Duke Nukem "Never") dorazí na pulty obchodů.

VIDEO: 3912 'Duke Nukem Forever - Reveal Tailer'

Vývojáři DNF si za tu dobu užili spoustu legrace - postupně vystřídali několik grafických enginů, několikrát dokonce vývoj hry úplně restartovali (dodnes litujeme, že světlo světa nespatřila verze z roku 2001). Je dobře, že se nakonec projekt dostal do rukou Gearboxu.


 

Two Worlds 2 - Dev diary 1

Délka: 03:47 min

Vývojářský deník z RPG Two Worlds 2. Takřka čtyři minuty dlouhé video se věnuje spoustě prvků hry od počáteční vize přes kombinaci zbraní ař třeba k magii.

 

Lost in Shadow - Launch trailer

Délka: 01:18 min

Startovní video pro zajímavě vypadající hru Lost in Shadow (připadně A Shadow's Tail), ve které ovládáte stín mladého chlapce a snažíte se dostat zpět ke svému tělu.

 

Shogun 2: Total War - Campaign trailer

Délka: 03:20 min

Návrat série Total War k japonskému válčení se blíží, Shogun 2 vyjde už za méně než dva měsíce. nový trailer představuje kompletní pohled na kampaň hry.

 

 

Final Fantasy XIII-2 - Trailer

Délka: 01:21 min
 
O přímém pokračování Final Fantasy XIII se mluvilo už delší dobu, ale až teprve před pár dny vše Square Enix oficiálně potvrdili. Final Fantasy XIII-2 se podle prvních náznaků a videa níže bude hodně orientovat na hlavní hrdinku Lightning, které se postaví zatím nepojmenovaný sok. Všimnout si lze i určité změny oblečení (jestli se tomu tak dá říkat) fantasy směrem. Tvůrci zmínili vylepšený bojový systém z původní hry, jinak jsou na podrobnosti skoupí. Hra vyjde na Xbox 360 a Playstation 3 ještě letos. Tedy v Japonsku. My si budeme muset počkat na „příští zimu“, jak to prohlásili Square Enix Europe. Na Final Fantasy XIII-2 by se měli opět podílet Motomu Toriyama (režisér FF XIII) a Yoshinori Kitase (producent).
 
VIDEO: 3905 'Final Fantasy XIII-2 - Trailer'
 

Final Fantasy Versus XIII - Trailer

Délka: 06:50 min

Nejen Final Fantasy XIII-2, i Final Fantasy Versus XIII se dočkalo nového traileru, který tentokrát kromě několika nadabovaných scén nabízí i dlouhé záběry přímo z hraní. A že to vypadá lákavě. Vliv Tetsuyi Nomury, který má na svědomí sérii Kingdom Hearts, se nezapře, herní mechanizmy vypadají až na pár výjimek téměř totožně. Skalní příznivce Sony navíc potěší i fakt, že jde stále o exkluzivní PS3 titul, i když se dá předpokládat, že dříve či později na ohlášení verze pro X360 dojde.

VIDEO: 3907 'Final Fantasy Versus XIII - trailer'


 

Darkspore - Hero spotlight Zrin feature

Délka: 02:20 min

Darkspore bude akčním RPG stylu Diabla, ovšem napojeném na svět netradiční strategie Spore. Nová ukázka se soustřeďuje na jednu z postav a na její schopnosti.

 

Fight Night: Champion - Authentic Damage trailer

Délka: 01:05 min

Nový Fight Night má býr první sportovní hrou od EA, která bude určená jen pro dospělé. Jedním z důvodů proto bude i reálné ztvárnění zranění boxerů. Však se přesvědčte ve videu.

 

Heroes of Might and Magic VI - Stronghold faction feature

Délka: 03:58 min

Heroes of Might and Magic nás opět připraví o desítku hodin spánků, na to si můžeme vsadit rovnou. Ještě před vydáním se ale můžeme ve videu se známit s jednou ze stran konfliktu.

 

 

Call of Duty: Black Ops - First strike DLC

Call of Duty: Black Ops se dočká prvního stahovatelného přídavku. Překvapeni? Jistěže ne. First Strike, jak se DLC jmenuje, přinese pět nových map – čtyři klasické multiplayerové a jednu pro zombie mód. Video představuje všechny multiplayerové mapy, v nichž nás zaujala hlavně berlínská zeď.  Přídavek se objeví už prvního února a premiéru bude mít na Xboxu 360.

VIDEO: 3906 'Call of Duty: Black Ops - First strike DLC'

 
Diskuze (2) Další článek: Nejspíš bude Killzone 4

Témata článku: , , , , , ,