Kinematograf: Jatka v Modern Warfare 3

Kinematograf přináší ukázku multiplayeru v Modern Warfare 3, pořádný trailer z Aliens: Colonial Marines, či třeba Gears of War 3.

Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer trailer

Délka: 03:47 min

První Call of Duty: Modern Warfare zabodovalo nejen svým zasazením do moderní doby a svým hollywoodským stylem vyprávění. O jeho neuvěřitelný úspěch se zasloužila také propracovaná multiplayerová komponenta, která doslova očarovala milióny hráčů po celém světě. Není divu, že se ne zrovna malá skupina fanoušků těší, až bude své přátele (a nepřátele) odstřelovat v Modern Warfare 3. Jak to zhruba bude vypadat, se můžete dozvědět ve zbrusu novém traileru.

VIDEO: 4860 'Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer trailer'


 

První video z nové hry, na které se podílela i jedna z tvůrkyň Portalu 2. A inspirace se nazapře, opět vás čeká zajímavá first person logická hra.

 

Counter-Strike Global Offensive - Trailer

Délka: 00:57 min

Ukázka předností nového Counter-Strike v praxi. Základy legendární multiplayerové střílečky se bořit nebudou, ale čekejte hezčí grafiku, více map, zbraní a tak dále.

 

Final Fantasy XIII-2 - PAX 2011 trailer

Délka: 02:36 min

Další trailer na blížící se přímé pokračování Final Fantasy XIII ukazuje Moogla měnícího se v luk, skoky dimenzemi, či třeba nový systém kontaktu s příšerami. A kdo se nám to vrací s bumerangem?

 

 

Aliens Colonial Marines - Trailer

Délka: 01:56 min

O Aliens: Colonial Marines se mluví už dlouho, nikdy jsme ale hru vlastně neviděli pořádně v pohybu... Tedy pokud nepočítáme několikavteřinovou upoutávku, jež se mihla na konferenci Nintenda na letošní E3. To se konečně mění. Gearbox se rozhodl vypustit do světa pořádný trailer, v němž to vetřelčí atmosférou přímo překypuje. Pokud je druhý díl filmové série vaším nejoblíbenějším kouskem, budete u Aliens: Colonial Marines slintat blahem, to vám garantujeme.

VIDEO: 4833 'Aliens Colonial Marines - Trailer'


 

Halo 4 - Concept Art trailer

Délka: 01:34 min

Halo 4 má být začátkem nové, takzvané Reclaimer trilogie, která má přinést další osudy Master Chiefa a Cortany. Na herní trailer si sice ještě počkáme, ale aspoň se dá pokochat hezkými artworky.

 

Hawken - Trailer

Délka: 01:49 min

Multiplayerová akce s obřími roboty od malého nezávislého týmu fascinuje skvělým futuristickým designem a atmosférou. Nový trailer napovídá něco o světě, kde se odehrává.

 

Trine 2 - Co-op trailer

Délka: 01:36 min

Ukázka spolupráce všech tří herních postav v pokračování výtečné logické plošinovky Trine. Grafika je opět nádherně pestrobarevná a kouzelná.

 

 

Gears of War 3 - Dust to Dust trailer

Délka: 01:11 min

Závěr trilogie Gears of War se blíží a že to asi nemusí končit zrovna happy endem se snaží naznačit nový trailer Dust tu Dust, ve kterém poslední přeživší jednotky Delta zoufale bojují z posledních sil o svou vlastní záchranu. A pokud by vás zajímala písnička, která hraje na pozadí, je to Into Dust od skupiny Mazzy Star.

VIDEO: 4855 'Gears of War 3 - Dust to Dust trailer'


 

Dead Island - Launch trailer

Délka: 01:24 min

Zombie už hladově buší na dveře, protože se blíží slibná vyvražďovačka Dead Island. Podařený launch trailer vám představí hrstku přeživších v dovolenkovém letovisku napadeném nemrtvými.

Battlefield 3 - Physical warfare pack

Délka: 01:16 min

Video k jednomu z předobjednávkových balíčků k Battlefield 3. Physical Warfare Pack nabídne lehký kulomet Type 88, tlumič výšlehu pro odstřelovací pušku SKS a poloautomatickou brokovnici DAO-12 s flešetovou municí.

 

Playstation 3D Display - Video

Délka: 01:29 min

Sony na letošní E3 představilo speciální 3D monitor, na kterém dva hráči vidí dva rozdílné obrazy. Je tedy konec hloupého dělení obrazovky ve split screenu.

 

Diskuze (4) Další článek: Nové screenshoty z chystaného DLC pro Dungeon Siege 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,