Kinematograf: Joe a jeho dobrodružství v Mafia 2

Máme pro vás ukázku hraní Mafia 2: Joes Adventures, či Deus Ex: Human Revolution, ohlášení Shift2 a další skvělá videa.

Mafia 2 - Joe's Adventures gameplay

Délka: 01:49 min

Už jsme vám přinesli galerii nových obrázků z připravovaného stahovatelného přídavku Joe’s Adventures, teď se můžete podívat ještě na video složené přímo ze záběrů hraní. DLC se objeví online ke stažení 23. listopadu. Nezapomeňte, že na začátku prosince v obchodech najdete i kompilaci všech DVD. 

VIDEO: 3665 'Mafia 2 - Joes Adventures gameplay'


Assassins Creed Brotherhood - Launch trailer

Délka: 02:16 min

Od pátku je v prodeji Assassin's Creed Brotherhood a tvůrci této příležitosti využili k vydání nového traileru. Přiměje vás vyrazit do Říma?

 

Assassins Creed Ascendance - Trailer

Délka: 01:04 min

Současně s Assassin's Creed Brotherhood vychází o doprovodný animovaný film Ascedance a vy se můžete podívat na upoutávku.

 

Assassins Creed Brotherhood - Multiplayer trailer

Délka: 01:34 min

Poslední ze série videí k novému dílu dobrodružství zabijáka Ezia. Tentokrát se věnuje zcela novému multiplayeru.

 


Deus Ex: Human Revolution - Gameplay trailer [HD]

Délka: 01:56 min

Pokračování Deus Ex budilo u hráčů po nepodařeném druhém díle velké obavy, které částečně obrousil výtečný CG trailer s úžasnou cyberpunkovou atmosférou. Další naději do žil vlévá čerstvý trailer, ve kterém je sestřih z hraní jedné mise. Hlavní hrdina Adam se v ní infiltruje do jakéhosi komplexu a v průběhu akce hackuje počítače, v neviditelnosti probíhá mezi paprsky alarmu a masakruje vojáky pomocí laseru střílecím přes překážky. Prostě Deus Ex, jak ho máme rádi. Pozitivní dojmy jsme měli už z prezentace na Gamescomu.

VIDEO: 3693 'Deus Ex:Human Revolution - Gameplay trailer [HD] '


The 3rd Birthday - Debut trailer

Délka: 05:16 min

Přes pět minut trvající trailer kompletně představující nový díl Parasite Eve, který však vyjde pod jménem The 3rd Birthday.

 

Fight Night Champion - Trailer

Délka: 01:11 min

První ukázka nového boxu od EA. Fight Night Champion jako první sportovní hry od EA má být natolik naturalistická, že bude určena pro dospělé.

 

Star Wars: The Old Republic - Crew skills trailer

Délka: 02:34 min

V Old Republic budete moci získat do své posádky několik členů, kteří vám budou pomáhat s nejrůznějšími úkoly. Podrobněji v novém vývojářském deníku.

 


SHIFT 2 Unleashed - Trailer

Délka: 01:26 min

EA ohlásilo nový díl Need for Speed: Shift, který má fungovat jako samostatná, realističtější odnož oblíbené závodní série. Ostatně proto se v názvu NfS ani nevyskytuje. Shift 2 Unleashed, jak se bude pokračování jmenovat, přinese ještě větší důraz na vidění závodu z pohledu jezdce, zcela nové noční závody, realistické opotřebení trati a další novinky. Pochopitelně nebudou chybět ani licence na reálná auta a tratě. Hra má vyjít už na jaře.

VIDEO: 3678 'SHIFT 2 Unleashed - Trailer'


DiRT 3 - Vývojářský deník

Délka: 03:23 min

Nový vývojářský deník závodní série Dirt. První díl se kompletěn věnuje rally závodům, na které by měl být v Dirt 3 kladen větší důraz.

 

Splatterhouse - SplatterKill trailer

Délka: 00:44 min

Další ukázka brutální rubanice Splatterhouse, vycházející ze staré klasiky. Pokud nesnášíte pohled na krev, raději si video nepouštějte.

 

Bulletstorm - Gameplay trailer

Délka: 01:18 min

Ukázka z hraní ďábelsky svižné akce Bulletsorm, která nebude šetřit peprnými hláškami zběsilým masakrováním protivníků.

 

Diskuze (1) Další článek: Treyarch překonal Infinity Ward

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,