Kinematograf: Mortal Kombat bojovnice z masa a kostí

Co tu máme tentokrát? Tři fešné cosplayerky z Mortal Kombat, další úžasný trailer z Battlefield 3, či novou akci Dragon's Dogma. A další herní videa.

Mortal Kombat - Cosplay videa

Nový díl legendárně brutální mlátičky jménem Mortal Kombat je pomalu za dveřmi, takže se pochopitelně nešetří propagací. A ta nejnovější je obzvlášť podařenou potěchou pro oko. Místo záběrů prezentujících trhání končetin, drcení lebek motání klubek z protivníkových střev nová videa ukazují herní krasavice v reálné podobně. Hned trojka bojovnic se dočkala přerodu do reality v podobě podařených cosplayů. Zároveň se živé verze Kitany, Mileeny a Sonyi Blade porvaly – o přízeň fanoušků na Facebooku. Které byste dali hlas vy?

VIDEO: 4241 'Mortal Kombat - Kitana cosplay'

VIDEO: 4245 'Mortal Kombat - Sonya Blade cosplay'

VIDEO: 4247 'Mortal Kombat - Mileena cosplay'


 

Warhammer 40.000: Space Marine - The universe

Délka: 03:52 min

Space Marine je chystnou third person akcí ze světa populárního Warhamerru 40 000. Pokud jej neznáte, vývojářský deník vám jej a jeho zasazení do hry přiblíží.

 

RushNAttack: Ex-Patriot - Launch trailer

Délka: 01:40 min

Ex-Patriot je první dokončenou hrou mladého brněnského vývojářského studi Vatra Games. Jedná se o předělávku stařičké NES akce, u nás známé jako Green Beret.

 

První díl vzpomínání na zrod hrdiny jménem Duke Nukem. Vzhledem k tomu, že před pár týdny ohlásili (další) posun Duke Nukem Forever, si tak můžete zkrátit čekání návratem do minulosti.

 

 

Battlefield 3 - My Life trailer

Délka: 01:32 min

Battlefield 3 nevyjde dříve než za půl roku, přesto nás tvůrci usilovně krmí dalším a dalším trailerem. S třídílnou sérií Faulty Line jste se na Doupěti už mohli setkat a spoustu záběrů z ní je sestříháno i do tohoto videa a podbarveno zajímavě zvolenou hudbou. Nicméně, vzhledem k zatraceně působivé podívané je radost se podívat znovu a navíc se dočkáte i řady nových herních záběrů. Pilotování stíhačky, řízení tanku? Všechno bude.

VIDEO: 4271 'Battlefield 3 - My Life trailer'


 

Portal 2 - Boots

Délka: 01:06 min

Trailery na logickou first person akci máme v oblibě, protože ji nechybí smysl pro humor. Však se přesvědčte sami v novém videu představujícím...chvilka napětí...boty!

 

Magicka Vietnam - Launch trailer

Délka: 01:37 mi

Už původní Magicka nás svojí chytlavostí dostala a pokračování (datadisk), které přesunulo kouzelníky do Vietnamu, vypadá v novém videu rozhodně slibně. A správně ujetě.

 

Anno 2070 - Debut trailer

Délka: 00:50 min

Série budovatelských strategií Anno provedla nezvyklý obrat a z -náctých století se posunula do budoucnosti.

 

 

Dragon's Dogma - Captivate trailer

Délka: 01:58 min

Capcom oficiálně odhalil Dragon's Dogma, svou novou herní značku pro Playstation 3 a Xbox 360 od tvůrců Resident Evil 4 a Devil May Cry 4. Firma hru považuje za svou další trefu do černého, se kterou hodlá oslovit milióny fanoušků.

Dragon's Dogma se bude odehrávat v obrovském propracovaném světě, který budete moci prozkoumávat naprosto bez omezení. Ovládat budete tříčlenný tým, který půjde po krku jakémusi mysterióznímu drakovi.

VIDEO: 4254 'Dragons Dogma - Captivate trailer'

Dragon's Dogma - Gameplay video

Délka: 01:16 min

VIDEO: 4253 'Dragons Dogma - Gameplay video'


 

Risen 2: Dark Waters - Cinematic trailer

Délka: 02:34 min

Pokračování RPG Risen od tvůrců Gothicu už kašle na klasické fantasy a přinese piráty - ostrovy, přístavy, jóhohó, ať teče rum... Tu pravou náladu můžete nasát v novém traileru.

 

Resident Evil: Operation Raccoon City - Trailer

Délka: 02:21 min

Nový díl hororové série bude týmovou akcí. Ve hře ovládnete jedhoho z vojáků Umbrelly, který má v Raccoon City ničit důkazy o virové nákaze.

 

Street Fighter X Tekken - Captivate trailer

Délka: 02:40 min

Crossovery jsou v poslední době docela v módě, takže nepřekvapí spojení dvou zvučných jmen - Street Fighter a Tekken. Konference Capcomu přinesla nový povedený trailer, ve kterém si bojovníci obou her dávají na budku.

Váš názor Další článek: GTA 5 vyjde v lednu 2012

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,