Kinematograf: Postapokalyptické Rage i závodní Driver

Představení Driver: San Francisco, gameplay Metro: Last Light, další trailer Batmana, zbraně z RAGE nebo ukázka Prototype 2 a mnoho dalších videí.

Driver: San Francisco - Singleplayer trailer

Délka: 03:46 min

San Francisco je krásné město, kde si vyřádí všichni řidiči. Aspoň to tedy platí v novém traileru k Driverovi, v němž i přes "převtělování se" do jiných vozidel, hraje prim závodní stránka (více viz naše starší dojmy.) Perfektně vymodalované město, i přes hlavní příběh o souboji Tannera s Jerichem, je hlavně hřištěm pro 220 různých typů vozidel a spoustu misí, kde budete budete chytat zločince, unikat před policií nebo se zúčastníte šílených závodů. Fantazii se zkrátka meze nekladou a pokud se budete pozorně dívat a sbírat porůznu rozeseté klapky s filmem, můžete si odemknout i mise založené na slavných filmových honičkách.

VIDEO: 4643 'Driver: San Francisco - SP trailer'


 

Stronghold 3 - gameplay trailer

Délka: 01:30 min

U nás velice populární simulátor budování hradu se na podzim dočká třetího dílu, který se vrátí zpět ke kořenům - ať už herními mechanismy nebo návratem arcipadoucha Krysy. Nový trailer každopádně ukáže jak drobky z příběhu, tak i samotný gameplay.

 

The Cursed Crusade

Délka: 01:03 min

Středověká akční rubanice okořeněná silami pekelnými a okultními? To si necháme líbit, zvlášť když hlavnímu templářskému hrdinovi ďábelské rohy náramně sluší.

 

Fallout: New Vegas - Old World Blues DLC

Délka: 01:33 min

Třetí DLC k populárnímu a velice kvalitnímu Fallout: New Vegas se bude odehrávat v lehce pošahaném výzkumném zařízení a v traileru se třeba dozvíte, o čem sní mozky levitující v láku. Doporučujeme shlédnout, ale dávejte si pozor, ať nepřijdete o tělo!

Hard Reset - teaser

Délka: 00:28 min

Temná sci-fi FPS jménem Hard Reset se představuje trailerem a povídá i něco sama o sobě: Ujmete se v ní role majora Fletchera, s nímž se dostane do ohniska konfliktu dvou armád, které usilují o vyhubení celé lidské rasy. Pro hru tvůrci vyvinuli vlastní engine Road Hog, který se má postarat o ohromující grafiku a hutnou atmosféru. Hard Reset vyjde v září 2011, a to exkluzivně pro PC.

 

Prototype 2 - The Power of Tendrils

Délka: 01:26 min
 

Pokračování mutantské GTA-like akce Prototype (naše recenze) se pomalu blíží a autoři se proto rozhodli vyrukovat s dalším videem. Tentokrát nečekejte žádné velké příběhové odhalování, nastal čas ukázat pořádnou akci. Alex Mercer se totiž vrací a nakopává zadek všem, kdo se mu postaví do cesty, a to především za pomoci svých mutantských schopností. Což znamená pomocí nelidské síly, držení nepřátel podivnými chapadly a dalšími věcmi. Příjemné pokoukání a v případě, že vlastníte PS3, nezapomeňte ani na podobné inFamous 2.

VIDEO: 4650 'Prototype 2 - The Power of Tendrils'


Metro Last Light - gameplay

Délka: 02:26 min

E3 demo zajímavé střílečky Metro: Last Light (náš zoom), která navazuje na povedené Metro 2033, se konečně začíná po kouskách dostávat na internet a pohled je to vskutku královský. Během necelých dvou minut gameplaye si tak užijete hru světla a stínů, kradmé plížení i adrenalinovou přestřelku v postapokalyptickém stylu. Pro více informací o hře si přečtěte náš již dříve zmíněnýzoom.

 

Binary Domain - zbraně

Délka: 01:20 min

Nepřílíš originální a podivně vypadající Binary Domain představuje zbraně, které ničím nevybočují z klasiky - brokovnice, útočné pušky, samopaly... Vznik tohoto videa by asi neměl smysl, pokud by nepředstavoval aspoň robotické protivníky.

 

Forza Motorsport 4 - E3 2011 Trailer

Délka: 01:33 min

Video z konference Microsoftu představující sérii Forza se konečně objevilo v celé své kráse a vy si tak můžete užít automobily, divoké závody a překrásnou přírodu v HD.


 

Deus Ex: Human Revolution - conspiracy trailer

Délka: 02:01 min
 

Tvůrci Deus Ex: Human Revolution vydávají další a další videa, v nichž představují hru, která vypadá maximálně dobře. Zatím se jenom bojíme toho, že nám v trailerech ukáží už opravdu všechno a hra samotná pak nebude mít čím překvapit, případně se bojíme, že se nám po této reklamní masáži Deus Ex zají. Po shlédnutí nového videa zaobírajícímu se konspiracemi však musíme obavy hodit za hlavu a užít si další poodhalení střípku z příběhové mozaiky Deus Ex. Společně s Adamem se totiž během dvou minut zeptáte na spousty otázek, abyste konečné odpovědi vyslechli až přímo ve hře.

VIDEO: 4638 'Deus Ex Human Revolution - conspiracy trailer'


 

Batman Arkham City - Riddler trailer

Délka: 01:34 min

Batman v Arkham City tentokrát asi nebude pouze řešit Riddlerovy hádanky, ale možná se s ním i osobně setká a upraví mu fasádu. Těšíte se?

 

Epoch - trailer

Délka: 01:09 min

Trailer z post-apokalyptické střílečky Epch běžící na UE3 ukazuje hlavního hrdinu hry - robotického vojáka, který se musí vypořádat s nástrahami pustiny. Ve videu se zatím odhaluje spíše působivé grafické zpracování, ale hry bychom se měli dočkat již tento rok.

 

Limbo - PS3 trailer

Délka: 01:00 min

Není od věci si trailerem připomenout geniální indie plošinovku Limbo, která by se z PS3 měla přesunout i na Steam a XBLA. Pokud jste s hrou dosud neměli tu čest, podívejte se na působivý trailer, jenž ukazuje především excelentní výtvarnou stránku hry.

 

RAGE - The Arsenal

Délka: 04:29 min
 

Nová hra od id Software většinou znamená technickou revoluci a ani o zábavu není nouze, ale po mírně rozpačitém Doomu 3 i čtvrtém Quakeovi jsme začínali být opatrní. S Rage se ale snad ničeho bát nemusíme - nové video totiž odhaluje záběry plné zábavné akce doplněné vědoucím komentářem autorů. Tak na co čekáte, podívejte se, čím vším budete moci plátkovat nepřátele a nelekněte se jisté podobnosti s Borderlands.

VIDEO: 4647 'RAGE - The Arsenal' 

Váš názor Další článek: Ukázka z E3 dema Metro: Last Light

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,