Kinematograf: Staň se zbraní v Crysis 2

Díky nedělním VGA máme tentorkát opravdu tunu trailerů. Čeká vás Uncharted 3, Mass Efect 3, nové Elder Scrolls, Forza 4 a spousta dalšího.

Crysis 2 - Be the weapon trailer

Délka: 2:16 min

Sice se může zdát, že hlavním hrdinou série Crysis je nějaký armádní frajer nacpaný do speciálního obleku, ale ve skutečnosti hlavní roli má samotný nanooblek! Alespoň to tak prezentuje nový našláplý trailer na Crysis 2 představující hlavní funkce futuristických vojenských maskáčů a jejich využití v mimozemšťany mrzačeném New Yorku. Je to nářez.

VIDEO: 3814 'Crysis 2 - Be the weapon trailer'


 

Forza Motorsport 4 - VGA 2010 Announcement trailer

Délka: 00:51 min

Ohlášení nového dílu xboxové závodní série Forza Motorsport. Tvůrci nedávno potvrdili, že hra bude obsahovat i podporu pohybového ovládání Kinect.

 

Prototype 2 - VGA 2010 cinematic trailer

Délka: 01:35 min

První Protoype si sice neodnášel vysoká hodnocení, ale prodalo se ho přes 2 miliony kusů, takže pokračování dostalo zelenou. Budete hrát za novou postavu a lovit minulého hrdinu, Alece Mercera.

 

X-Men: Destiny - Trailer

Délka: 01:00 min

Stylová, nicméně velmi krátká a poměrně neurčitá ukázka na novou komiksovou hru s X-Meny. Jaký bude váš osud?

 

 

Mass Effect 3 - VGA 2010 debut trailer

Délka: 01:18 min

Tohle vypadá více než dobře. Bioware už dříve ukázalo, že pořádné sci-fi umí, není proto důvod obávat se, že tomu tentokrát bude jinak. Místo dění se, jak se zdá, přesouvá na Zem, na kterou s velkým zanícením útočí armáda Reaperů. Vaším úkolem bude sjednotit ostatní rasy ve vesmíru a utnout tomuto nepříteli tipec. A kdy že to bude? Bioware nebylo s datem vydání specifické, nicméně naznačilo, že bychom si mohli zahrát někdy koncem příštího roku.
VIDEO: 3792 'Mass Effect 3 - VGA 2010 debut trailer'
 

 

Batman: Arkham City - VGA 2010 cinematic trailer

Délka: 02:34 min

Nový trailer na Batman: Arkham City představení na letošních Video Game Awards. Sice se jedná o počítačovou animaci, ale zatraceně efektní. 

 

L.A. Noire - The Technology Behind The Performance

Délka: 03:39 min

Vývojářský deník k detektivní hře L.A. Noire představuje revoluční technologii motion capture, díky které vypadá mimika postav tak neuvěřitelně dobře. Nenechte si ujít!

 

Homefront - Occupation trailer

Délka: 01:41 min

Nové video z Homefrontu, hry odehrávající se v USA, které okupuje Severní Korea, dává tušit, jakých zrůdností je komunistický režim schopen.

 

 

Uncharted 3: Drake's Deception - VGA 2010 debut trailer

Délka: 02:15 min

Před pár dny jsme vám nabídli skromné nahlédnutí pod pokličku nového Uncharted 3: Drake's Deception, jenž byl v té době čerstvě odhalen. Díky cenám Spike Video Game Awards se k nám však dostal plnohodnotný trailer, který zabírá Drakeovo putování po nekonečné rozpálené poušti a zároveň nabízí i malý bonus. Jako třešničku na dortu nám totiž tvůrci na konci videa namíchali rychlý mix aktuálního gameplaye. Bude se skákat, vybuchovat a střílet - čekalo se od Uncharted něco jiného?

VIDEO: 3799 'Uncharted 3: Drakes Deception - VGA 2010 debut trailer'

Uncharted 3: Drakes Deception - Chateau gameplay

Délka: 01:59 min

VIDEO: 3809 'Uncharted 3: Drakes Deception - Chateau gameplay'


 

Civilization V - Spain and Inca walkthrough feature

Délka: 04:43 min

Představení dvou nových národů, které si budete moci stáhnout v aktuálním přídavku pro Civilizaci 5.

 

The 3rd Birthday - Final trailer

Délka: 02:59 min

Poslední trailer k novému dílu série Parasite Eve, která ovšem přišla o práva na své původní jméno. Fanoušci se můžou těšit na sprchovací scénu, která byla přidána na jejich žádost.

 

Dragon Age 2 - Combat walkthrough

Délka: 03:23 min

Vývojář Dragon Age 2 představuje bojový systém hry, který se dá hrát jak akčním stylem, tak taktickým s pauzováním a rozdáváním příkazů.

 

 

The Elder Scrolls V: Skyrim - VGA 2010 debut trailer

Délka: 01:36 min
 
Bethesda nějakou dobu se svým novým projektem napínala, nyní je to však konečně oficiální - příští rok si zahrajeme The Elder Scrolls V: Skyrim. Na počest ohlášení dalšího dílu oblíbené fantasy série vzniklo i krátké video, které navazuje na konec Oblivionu a naznačuje, co nás překvapí příště. Určitě se podívejte, přestože v něm nejsou žádné záběry z hraní. Jak ale známe Bethesdu, bude Skyrim propagován více než dost, proto lze očekávat, že do vydání hry - které je stanoveno na 11. listopadu 2011 - vyjde podrobnějšího materiálu spousta.
 
VIDEO: 3793 'The Elder Scrolls V: Skyrim - VGA 2010 debut trailer'

 

Váš názor Další článek: Cataclysm free trial

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,