Kinematograf: Tropický Far Cry 3 a sexy Catwoman

Alternativní postup E3 demem Far Cry 3, sexy ukázka Catwoman z Batman: Arkham City či DLC pro Dragon Age II. A máme i další super trailery.

Far Cry 3 - Alternate E3 2011 demo

Délka: 04:02 min

UbiSoft evidentně na Far Cry 3 sází, což nejlépe dokazuje fakt, že v poměrně krátké době vydávají již druhé video. To sice zachycuje scenérii i misi známou z E3 konference, ale tentokrát se dočkáme jiného způsobu projití úrovní. Video je mnohem akčnější než jeho původní varianta a ukazuje mimo jiné i skákání po střechách, střílení z odstřelovací pušky a hlavně krásně dokumentuje volnost, s jakou můžete přistoupit k řešení problémů. Tak na co ještě čekáte, sledujte! A pokud se chcete dozvědět ještě něco víc, není nezajímavé, že FC3 by mělo být 10x větší než dvojka.

VIDEO: 4629 'Far Cry 3 - Alternate E3 2011 demo'


 

NHL 12 - Full contact physics engine

Délka: 01:20 min

Jedním z hlavních lákadel letošního herního NHL má být zcela nový fyzikální systém kontaktu hráčů. Narážení na plexisklo, strkanice před bránou...NHL 12 prostě vypadá zase o něco hokejověji.

 

Wizardry Online - Trailer

Délka: 01:47 min

Legendární RPG série se vrací! Ovšem fanoušci asi nebudou mít moc radost, protože jak napovídá název, Wizardry Online zabrousí do světa MMORPG.

 

LA Noire - Reefer Madness DLC

Délka: 00:35 min

Výtečná detektivka L.A. Noire nenechá vaše policejní smysly vychladnout, protože přinese další bonusový DLC případ.

 

Batman Arkham City - Catwoman gameplay

Délka: 12:09 min
 

V Arkham City se budete prohánět nejen jako Temný rytíř, čas od času si užijete velký výstřih a obtažený obleček pružné Kočičí ženy. Vývojáři z Rocksteady Studios už před pár týdny odhalili, že oblíbená postava Batman univerza – Catwoman – bude v Batman: Arkham City hratelná.

Vedlejší dějová linka bude představovat asi 10 % délky hry a nechá vás vyzkoušet trochu jiný styl ovládání a hraní. Mrštná Catwoman dokáže šplhat po stěnách a místo kotvy s lanem ji pomáhá při skákání z budovy na budovu bič. I boje s protivníky vypadají o něco dynamičtěji. Ostatně se na Kočičí ženu v akci můžete podívat v podařeném gameplay traileru, který jinak ukazuje z velké části hru za Batmana.

VIDEO: 4618 'Batman Arkham City - Catwoman gameplay'


 

Bioshock Infinite - E3 demo: the first two minutes

Délka: 03:52 min

Za zavřenými dveřmi na výstavě E3 byla k vidění nová hratelná ukázka z Bioshock Infinite. Na první dvě minuty se můžete podívat teď i vy.

 

Call of Juarez The Cartel - gameplay

Délka: 07:27 min

Série Call of Juarez se přesunula z Divokého západu na...jiný divoký západ, moderní. Místo koltů samopaly, místo desperádů drogové kartely. Sedm minut dlouhá ukázka slibuje pěkně ostrou akci.

 

Burnout Crash! - Trailer

Délka: 00:40 min

Oblíbená závodní série Burnout se nám poněkud zmenšila a změnila. Nová stahovatelná hříčka viděná z ptačího pohledu Burnout Crash! ovšem nezapomene na to hlavní: destrukci.

 

 

Dragon Age II - DLC Legacy trailer

Délka: 01:11 min
 
EA během tiskové konference na své akci Summer Showcase představilo nové DLC pro Dragon Age 2 nazvané Dragon Age 2: Legacy. Toto DLC se zaměřuje na rozvinutí příběhu a bude se zaobírat Hawkovou rodinou, především tedy jeho otcem. Legacy bude hráče vybízet k taktičtějšímu boji a efektivnímu využití schopností všech spolubojovníků. Postavit se budete muset hrozivému
protivníkovi, kterého nedokázala porazit ani organizace Grey Wardens.
VIDEO: 4620 'Dragon Age II - DLC Legacy trailer'
 

 

The Sims Medieval Pirates and Nobles - Trailer

Délka: 01:49 min

I středověcí Sims navazují na obvyklou praxi v podobě různých přídavků a datadisků, když ukázali první: Pirates and Nobles. 

 

PlanetSide 2 - Debut trailer

Délka: 00:51 min

Masivní sci-fi týmová akce PlanetSide se vrací a vsází na osvědčené prvky z jedničky. Čekají vás boje na zemi i ve vzduchu v perzistentním světě, který se tvaruje podle úspěchů jednotlivých týmů.

 

From Dust - Developer Diary 3

Délka: 03:00 min

Pamatujete ještě na božskou strategii Populous? Právě podobnou hru tvoří Eric Chani, muž stojící za legendou Another World. Nám tohle stačí, vás by mohlo přesvědčit video.

Váš názor Další článek: Nové video z Far Cry 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,