Kinematograf: Vizuálně skvělý Rage, zábavné Diablo 3

Pravidelný výběr nejlepších trailerů pro vás tentokrát má hry Rage, Diablo 3, Hard Reset nebo NHL 12. A tím to pochopitelně nekončí.

Diablo 3 - Beta gameplay

Délka: 07:40 min

Protože se novináři dostali k betě a preview verzi Diabla 3, mohli jsme vás zahrnout novinkami. Dozvěděli jsme se o novém aukčním systému, ve kterém se bude platit skutečnými penězi, také jsme zjistili, že bude k hraní hry nutné neustálé připojení k Internetu, a na závěr jsme byli obeznámeni s nemožností vytváření modů. Celé to ještě okořenila pořádná nálož obrázků. Dnes se můžete podívat na Dibalo 3 přímo v běhu, protože se objevil přes sedm minut dlouhý sestřih záběrů ze hry. K vidění je toho spousta – všechna odhalená povolání a jejich skilly, hned několik různých lokací a spousta masakrování zrůdiček. Diablo 3 nemá stále specifikované datum vydání, ale vzhledem k probíhající betě se dá odhadovat, že bychom se měli dočkat letos, jak to pokradmu pár lidí z Blizzardu naznačovalo.

VIDEO: 4745 'Diablo 3 - Beta gameplay'


 

From Dust - Launch trailer

Délka: 01:37 min

Po dlouhých letech Eric Chahi, tvůrce třeba Another World, vydal novou hru. From Dust je originální logický rychlík, ve kterém máte božské síly a můžete volně formovat terén.

 

Insanely Twisted Shadow Planet - Final trailer

Délka: 02:18 min

Insanely Twisted Shadow Planet jde ve stopách her jako The Legend of Zelda či Metroid a celé to balí do úžasné vizuální podoby. Však se přesvědčte sami.

 

Sine Mora - Debut trailer

Délka: 01:00 min

Znáte pojem steam-punk? A co takhle diesel-punk? Právě v tomto stylu má být nová atraktivní střílečka od tvůrců Shadows of the Damned.

 

 

Rage - Uprising trailer

Délka: 03:01 min

Od Dooma 3 kutí legendární iD Software jejich monumentální střílečku Rage. Postapokalyptický svět trochu připomíná Fallout, nicméně RPG nečekejte – Rage mixuje klasickou FPS s trochou té zábavy v buginách. Bez dopravních prostředků by bylo totiž putování rozlehlou Pustinou pěkně otravné. Hra se blíží do finále, v obchodech se objeví začátkem října a tvůrci to připomínají pořádně macatým trailerem. Akce vypadá zábavně, balónky s lebkou smrtelně a grafika stojící na zcela novém iD Tech 5 enginu famózně. Prostě se těšíme.

VIDEO: 4755 'Rage - Trailer'


 

NHL 12 - Net battles

Délka: 00:56 min

Nový trailer na NHL 12 představuje zcela přepracované souboje před branou.

 

NHL 12 - Balance control

Délka: 00:57 min

Druhé video z tohoto týdne se zaměřilo na rovnováhu hráčů. Kde loni hráč po kontaktu prakticky vždy padal, se nyní dočkáte celé palety realistických pohybů.

 

NHL 12 - Dynamic goalies

Délka: 01:02 min

NHL 12 sérii trailerů završíme pohledem na přepracované brankaře. Divoké zákroky, srážky s hráči, posunutí brány...to vše letošní ročník nabídne.

 

 

Hard Reset - Gameplay trailer

Délka: 01:01 min

Pamatujete si na Hard Reset, cyberpunkovou FPS od tvůrců Zaklínače 2 a Bulletstormu? Psali jsme o ní zhruba před dvěma týdny. Studio Flying Wild Hog se rozhodlo trochu rozčeřit vodu a hru lidem dostat do podvědmí, díky čemuž si můžeme vychutnat pořádný gameplay trailer. Vydání hry je stanoveno na příští měsíc, a to exkluzivně pro PC. Titul má využívat vlastní Wild Hog engine, který podle tvůrců zaručí ohromující grafiku a hutnou atmosféru.

VIDEO: 4748 'Hard Reset - Gameplay trailer'


 

Deus Ex Human Revolution - Stealth trailer

Délka: 03:11 min

Nejnovější deníček vývojářů se zaměřuje na plížení a celkově kradmý postup úrovněmi v Deus Ex: Human Revolution.

 

Need for Speed The Run - Limited edition

Délka: 01:37 min

Limitovaná edice Need for Speed: Ther Run přinese tři exkluzivní sporťáky, na které se můžete podívat v doprovodném traileru.

 

Warhammer 40 000: Space Marine - Multiplayer classes

Délka: 01:03 min

Space Marine pochopitelně nabídne i mutliplayer. Po vzorů většíny současných her se hodlá opírat o systém tříd, všechny čtyři můžete vidět na novém videu.

Váš názor Další článek: Stylové Super Mario Bros. Conversky ve čtyřech variantách

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,