Kinematograf: Zombie dovolená na Dead Island

Pravidelný výběr nejlepších trailerů týdne pro vás má příběhový Crysis 2, vizuálně úžasný Rage a depresivní Dead Island. A pochopitelně další videa.

Crysis 2 - Story trailer

Délka: 03:20 min

Trailerová masáž od Cryteku pokračuje. Jeden z posledních (a úžasných) trailerů se zaměřuje na příběhovou stránku hry, hutné záběry plné střílení z vlastního pohledu proto nečekejte (i když na ně také přijde řada). To ale neznamená, že není na co koukat - právě naopak. Crytek dávkuje napětí po kousíčkách, přičemž nezapomíná ani na epickou hudbu a hlášky typu "jsi naše jediná naděje". Člověk by se pak chtěl do nanoobleku obléct doopravdy.

VIDEO: 4042 'Crysis 2 - Story Trailer'


 

Alice: Madness Returns - Teaser 3

Délka: 01:05 min

Psychedelická hra podivína American McGee se vrací a opět se bude jednat o... velmi neobvyklý titul. Vizuálně značně poutavý, však se podívejte na trailer.

 

Transformers: Dark of the Moon - Announcement trailer

Délka: 00:35 min

Snad každý hollywoodský biják přichází s doprovodem v podobě počítačové hry a třetí díl popcornových Transformers nebude výjimkou.

 

DiRT 3 - Developer QA part 3

Délka: 02:37 min

Třetí část otázek a odpovědí k novému dílu závodního Dirt. Jaký vliv bude mít na řízení poškození vozidla? Jak se budou lišit jízdní vlastnosti? Na tyto a další otázky odpovídají tvůrci.

 

 

Rage - Trailer

Délka: 01:40 min
 
Dlouho, předlouho kutí tvůrci Dooma svůj další FPS milník Rage. Kompletní hry bychom se měli dočkat letos na podzim (přesněji 13. září) a jak ukazuje nový trailer, je zatraceně na co se těšit. Postapokalyptický svět plný písku, mutanti, zběsilé projížďky buginou v poušti, divoký vítr roztáčející větrník, žoviální šerif s nohama na stole…spousta efektních záběrů je spojena v jeden úžasně vypadající celek, podbarvený stylovou hudbou. Takže se kochejte, protože se s demoverzí nepočítá, takže do vydání nebude jiná možnost, jak se s Rage blíže seznámit.
 
VIDEO: 4060 'Rage - Trailer'
 

 

Shogun 2: Total War - Cinematic intro

Délka: 03:23 min

Stylové renderované intro z blížícího se dalšího dílu série Total War, které se vrací v podobě Shogun 2 do feudálního Japonska.

 

Darkspore - Beta announcement

Délka: 01:22 min

Dibalovka vycházející z unikátní hry Spore právě spouští uzavřený betatest a tvůrci vás do něj chtějí nalákat novým videem představujícím hlavní rysy hry.

 

Guild Wars 2 - Kryta trailer

Délka: 01:24 min

Trailer z připravovaného pokračování MMORPG Guild Wars představuje Krytu, domovinu lidské rasy. A zároveň si můžete vychutnat i jedno z hlavních lákadel - grafiku.

 



Dead Island - Cinematic trailer

Délka: 03:08 min

Dead Island je dlouho připravovaný zombie horor od polských Techland, tvůrců série Call of Juarez (mimo jiné). Po dlouhé odmlce se hra, ve které budete bojovat o život v dovolenkovém letovisku, připomíná novým trailerem. A jakým! Podařená CG animace, skvělá atmosféra, výborná hudba a hlavně originální nápad dohromady vytváří jeden z nejlepších herních trailerů poslední doby. Snad bude i výsledná hry podobně vydařená.

VIDEO: 4063 'Dead Island - Official Cinematic Trailer'


 

Crysis 2 - Road Rage trailer

Délka: 02:06 min

Dvě minuty dlouhá ukázka hraní Crysis 2 vás provede ulicemi zničeného New Yorku a představí pár triků, které dokážete provádět v nanosuitu.

 

Tactics Ogre: Let Us Cling Together - Launch trailer

Délka: 02:07 min

Legendární tahová strategie Tactics Ogre se vrací. Tentokrát na široký displej handheldu PSP. Po Final Fantasy Tactics se tak můžete připravit na další noci beze spánku.

 

Star Wars: The Old Republic - The great hyperspace war

Délka: 05:50 min

Další video z očekávaného MMORPG Star Wars: The Old Republic, které se věnuje historii světa Star Wars. Ze hry nic neuvidíte, ale musíme uznat, že pozadí a události mají Bioware propracované.

 

Váš názor Další článek: PS3 verze Portalu 2 bude bez Move

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,