King Arthur pro konzole je na obzoru

Společnost Konami of Europe oznámila listopadové vydání videoherní adaptace úspěšného filmu King Arthur pro herní konzoli Nintendo GameCube.

Hra je výsledkem tvůrčí práce týmu společnosti Krome Studios PTY, s licencí od firmy Buena Vista Games. Ve videohře King Arthur je použita filmová metráž, kterou poskytne Touchstone Pictures/Jerry Bruckheimer a postavy jsou shodné s těmi filmovými. Videohra The King Arthur  přenese hráče do dobrodružného a strhujícího prostředí filmu. 

Hráči mohou ovládat postavy, známé z filmu, – Arthura, Lanceloata, Guinevere, Tristana nebo Borse – a využívat jejich jedinečné schopnosti na nebezpečné výpravě za tajemstvím příběhu o rytířích Kulatého stolu. Hrát může jeden nebo více hráčů, nechybí bitva na koních a hráče čeká velké množství různých dobrodružných misí. 

“Film „The King Arthur” je opravdu skvělý materiál pro akční hru” řekl Martin Schneider,  ředitel oddělení marketingu & PR, společnosti Konami of Europe. “Použili jsme filmové postavy i materiál a vytvořili jsme akční hru, která hráči umožní přenést se do prostředí filmu a stát se součástí jeho děje“.

" Videohra The King Arthur  byla inspirována pravdivým příběhem, ze kterého vznikla legenda o králi Artušovi " řekl Graham Hopper, senior vice prezident a generalní manažer společnosti Buena Vista Games. „Spolupráce s talentovaným týmem společnosti Krome a Konami, vedla ke vzniku hry, ve které se legenda o králi Artušovi stává živým příběhem".

Zdroj: TZ

 

 

Váš názor Další článek: PlayStation Portable v Japonsku 12. prosince

Témata článku: , , , , , , , ,