Kingdom Hearts IV se graficky výrazně liší od předchozích dílů. Chystá se také mobilní spin-off

Spolu s oslavami 20. výročí série Kingdom Hearts došlo na několik překvapení. Rovnou jsme se dočkali oznámení a traileru k plnohodnotnému pokračování.

Na třetí díl Kingdom Hearts museli fanoušci série čekat dlouhé roky. Teď to ale vypadá, že se dalšího pokračování dočkají dříve, než se vůbec předpokládalo. Ve videu, které Square Enix vytvořil k oslavám 20. výročí série, se ukázal první trailer na Kingdom Hearts IV. 

Hra je podle slov vývojářů teprve na začátku vývoje, ale už na první pohled je jasné, že alespoň po grafické stránce bude Kingdom Hearts IV oproti předchozím dílům hodně odlišné. Od typických animáků se tentokrát přesouváme ke stylu připomínající Final Fantasy XV. 

Se čtvrtým dílem začne zcela nová příběhová linka Lost Master Arc., takže by nové Kingdom Hearts mělo být vhodné i pro naprosté nováčky. Sora se v traileru nachází ve velkém městě Quadratum. Square Enix samozřejmě neplánuje upustit od témat z předchozích dílů, a tak se Sorovi po boku opět postaví jeho společníci Donald a Goofy. Postupem hrou jistě opět narazí na spoustu dalších známých postav. Hned v traileru se ale ukazuje úplný nováček jménem Strelitzia

Spolu s tím byl jako další novinka oznámen také mobilní spin-off s podtitulem Missing-Link, který míří na Android a iOS. Ten odvypráví příběh cesty ze Scala ad Caelum do reálného světa. Uzavřený betatest by měl proběhnout ještě v letošním roce. Zatím ale nebylo řečeno, ve kterých regionech bude dostupný. 

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Tunnels of Terror DLC přidává do Back 4 Blood nový kooperační režim a výzvy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,