Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning vrátí populární RPG do nové generace

Nestihli jste parádní akční RPG v uplynulé generaci? Nevadí, čeká nás remaster.

Pokud vám jméno Kingdoms of Amalur nic neříká, nedivte se. Toto RPG proplachtilo pod radarem spousty hráčů v uplynulé generaci konzolí. Jedná se však o jednou z nejlepších akčních RPG té doby, na kterém pracovali géniové svého oboru jako autor R.A. Salvatore, tvůrce Spawna Todd McFarlane či vedoucí návrhář The Elder Scrolls IV: Oblivion. 

Podle úniku z obchodu Microsoftu (který byl velmi rychle stažen) nás nyní čeká remaster titulu Re-Reckoning, který přinese kompletní původní hru s vylepšeným vizuálem a veškerý dodatečný obsah, který od původního vydání hry vyšel. Prozatím tedy nejde o oficiální odhalení, vzhledem k tam macatému úniku je ale zajistí za rohem, vydání je totiž plánováno na 11. srpna.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning - Microsoft Store.jpg

Pokud vás titul zaujal, rozhodně doporučujeme přečíst naši recenzi výše. Jedná se o akční fantasy RPG, které vás ničím neomezuje a dovolí vám vydat se na cestu za svým osudem, kombinovat třídy dle libosti, objevovat taje světa a vylepšovat si svou postavu mocnými kouzly, zbraněmi, brněním a dalšími vychytávkami. Třešničkou na dortu je pak agresivní systém soubojů, který jako by vypadl z bojovky. 

Diskuze (3) Další článek: Závody Project CARS 3 posunou laťku realismu zase o fous dál

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,