King’s Bounty II se odkládá na příští rok, o vydání se postará Deep Silver

Na připravovanou historickou strategii si ještě nějakou dobu počkáme.

Nástupce světově proslulé strategické série King's Bounty z rukou Koch Media a 1C Entertainment hlásí odklad. Hra dorazí někdy v příštím roce na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch a kromě digitálního světa se objeví i ve fyzické podobě právě díky spolupráci 1C a Koch Media.

"Jsme velmi rádi, že se můžeme spojit s Koch Media na nadcházejícím vydání hry King's Bounty II. Myslím, že je to tradiční příklad, kdy výsledek bude lepší než jednotlivé jeho části," řekl Nikolay Baryshnikov, CEO 1C Entertainment. 

Hráč se podívá do fantasy světa Antara, který je zužován válečnými konflikty a tajemnou nákazou, která se šíří světem a infikuje, co se dá. Po výběru jednoho ze tří hrdinů, každý s unikátními schopnostmi a dovednostmi, se vydáte na tažení napříč herním světem a budete se snažit zastavit šíření zla a zachránit tolik obyvatel, kolik jen bude možné. 

Kromě interaktivního a nelineárního příběhu se můžeme těšit především na velmi různorodé prostředí, které bude mít velký vliv na souboje samotné. Ty doznaly změn a taktické tahové možnosti se podstatně rozšíří, stejně jako RPG prvky a systém vylepšování postav. 

Váš názor Další článek: Nintendo chystá vylepšený Switch, vyjít by měl už v příštím roce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,