Kirby and the Forgotten Land s novým trailerem odhaluje i datum vydání

Po dlouhé době se Kirby vrací ve velkém trojrozměrném dobrodružství. Na Switch dorazí v březnu.

Už je to nějaký pátek, co se Kirby dočkal pořádného dobrodružství. Tato nadýchaná růžová koule se na naše obrazovky vrátí s průzkumem zapomenutého světa už 25. března. V novém traileru Nintendo ukazuje, jakých přeměn bude moci Kirby využívat a spolu s tím i potvrdilo, že si hru budeme moci projít v kooperaci

Některé schopnosti, které bude moci Kirby kopírovat, můžete znát už z jeho předchozích her. Bude mít v repertoáru ale i pár novinek jako vrták. Mezi prozkoumáváním neznámých krajin pak bude moci zavítat do Waddle Dee Town, kde se zdejšími obyvateli můžete hrát několik miniher nebo poměřit svoje výkony s ostatními hráči v online žebříčcích. 

Z popisku na oficiálních stránkách hry to zatím vypadá, že hraní v kooperaci bude možné pouze lokálně. Druhý hráč se chopí postavičky jménem Bandana Waddle Dee a stejně jako Kirby bude moci využívat schopností svých nepřátel.

Když byl Kirby and the Forgotten Land představen, nevypadal na pohled moc dobře, ale s tímto trailerem nás docela překvapil. Vypadá to, že tento titul by se mohl po delší době zařadit mezi exkluzivity, které by majitelům Switche neměli chybět v herní knihovně.

Váš názor Další článek: PUBG už je k dispozici zdarma. K některým částem obsahu se ale bez placení nedostanete

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,