Klasičtí zombící i na našich displejích

Recyklace je fajn u plastů, papíru a dalšího běžného harampadí. Pro zábavní průmysl je to ale to samé, co mor pro středověkého vidláka. Nejen Hollywood je totiž plný prequelů, sequelů, remaků a restartů, které soudný člověk může konzumovat pouze omezenou dobu. Čas od času se ale najde projekt, u něhož nelze neudělat výjimku.

A Pýcha a předsudek a zombie do téhle kategorie určitě patří. Autor téhle šílenosti si vypůjčil postavy a reálie celosvětově proslulého románu Jane Austenové a s humorem sobě vlastním do něj přidal mozky vyhledávající oživlé mrtvoly. Co se však zprvu zdálo jako šílenost si velice rychle získalo rozsáhlou fanouškovskou základnu.

1.jpg2.jpg

Dost možná právě díky ní se aktuálně připravuje filmová adaptace, v níž si zahraje Natalie Portman, komiksová adaptace, kterou nakreslí Cliff Richards a samozřejmě herní adaptace, o niž se postará studio Freeverse. Té bychom se přitom měli dočkat již v dubnu.

3.jpg4.jpg

Bohužel, nebo možná bohudík, je hra vyvíjená pouze pro přenosná jablečná zařízení a v současné době se o žádné jiné videoherní adaptaci neuvažuje.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: iPhone
Žánr: Adventury, Akce
Výrobce: Freeverse
Začátek prodeje: duben 2010
Váš názor Další článek: The Conduit 2 oficiálně a s detaily

Témata článku: , , , , , ,