Kolem Assassin's Creed se začínají rojit spekulace. Kromě Bagdádu se mluví také o Aztécích

Ani Ubisoftu se nevyhýbají úniky informací. O odhalení Skull and Bones jste si mohli přečíst dlouho dopředu a nyní z různých zdrojů ven proudí informace o sérii Assassin's Creed.

Už na začátku letošního roku se po internetu rozlétly spekulace o připravovaném Assassin's Creed Rift, ve kterém má být hlavní postavou Basim z Valhally. Od prvotních spekulací, že se má Rift odehrávat v Bagdádu, se odvrací uživatel vystupující pod přezdívkou ACG, který tvrdí, že další asasíni zavítají do dob Aztéků. Proti tomu se ale ohradil novinář Jason Schreier s tím, že Bagdád stále platí. 

Rift má být menší díl, který se vrací ke stylu prvních dílů série. Podle původních plánů měl prý vyjít jako DLC pro Valhallu, ale Ubisoft se nakonec očividně rozhodl jinak. Dalším důležitým krokem pro Assassin's Creed bude příchod Infinity, což má být obří live service titul zahrnující několik časových linií a asasínů. K tomu Schreier řekl, že slyšel o dvou hlavních tematikách, ale Aztékové nebyli ani jednou z nich. 

Vzhledem k velikosti Infinity očekáváme, že vyjde nejdříve na podzim příštího roku a představení se dočkáme ještě letos. Rift by pak měl dorazit buď na konci letošního nebo začátkem příštího roku.

Budoucnost série Assassin's Creed by nám měl Ubisoft odhalit na své podzimní prezentaci. Již tradičně tady ale máme spoustu spekulací, ze zdrojů, které už několikrát prokázaly svoji věrohodnost. Stále je ale dobré mít se na pozoru a k těmto informacím přistupovat s rezervou. 

Váš názor Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček filmových LEGO her a Wonder Boy: The Dragons Trap zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,