Kolik stojí Xbox 360 Live!

Zajímavou úvahou všech hráčů čekajících na Xbox 360 jistě jsou ceny jednotlivých služeb. Kolik bude stát vlastní konzole jsme vás již informovali, zjistili jsme navíc ceny připojení pomocí Xbox 360 Live!

Na serveru Planet Xbox 360 se objevily informace, které prosákly z neoficiálních zdrojů. Stříbrná edice služby Xbox 360 Live! by měla být typicky zdarma, ale všechny zajímá spíše Gold verze, která poskytuje lepší přístup k hrám a vůbec obsahu ke stažení obecně. I když měsíční karta vyjde na osm dolarů, většina raději sáhne po ročním předplatném v balíčku za sedmdesát dolarů se sluchátky, kuponem na slevu 20 dolarů a akční hrou navrch.

  

Když k tomu všemu přičteme 200 bodů a od sedmdesátidolarové ceny odečteme dvacet dolarů za sluchátka, dalších dvacet za kupon, dostáváme se na třicet dolarů za rok hraní, což je v podstatě sranda.

Doupě komentuje: Pokud bude u nás služba Xbox 360 Live! dostupná v podobné cenové relaci, tak je jasné, kterou z nabídek si vybrat. Druhým rokem pak můžete snížit na dvanáct měsíců bez bonusů za padesát dolarů a jste v pohodě.

Zdroj: Planet Xbox 360

Váš názor Další článek: GALERIE: Strategická kolekce - Blitzkrieg 2 a Civilization 4

Témata článku: , , , , ,