Komiksák ve virtuální realitě

Maskovaný zloděj Diabolik je antihrdina jednoho nepříliš známého komiksu a v současné době se z něj rodí také hlavní protagonista hry Diabolik: Original Sin (dříve Diabolik Evil's Origin). Nejzajímavější na celém titulu je bezpochyby grafické zpracování, které do trojrozměrného prostředí občas vytáhne stylové černobílé záblesky v druhém rozměru.

Vaší pozornosti by však neměly uniknout ani další informace, jako je například fakt, že není lehké počin žánrově zařadit. Jedná se totiž o mix point and click adventury s dobrodružnou a seathl akcí. Děj se odehrává v roce 1962 a kromě Diabolika (to je mimochodem člověk, který miluje luxus, drahá auta a hi-tech vybavení alá James Bond) se dočkáte i jeho osudové lásky Evy. Právě kolem této mladé ženy se má všechno točit.

Dle slov tvůrců z Artematica Entertainment si užijete zážitek plný intrik, lásky, pomsty a chamtivosti. Navíc v zajímavém vizuálním zpracování, což vůbec nezní špatně. Ještě dodáme, že datum vydání je stanoveno na podzim letošního roku, a to na platformy PC, PSP, PS2, NDS a Wii.

 

Diabolik_PC_076.jpgDiabolik_PC_075.jpgDiabolik_PC_074.jpgDiabolik_Wii_077.jpg
 

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC, Wii, PSP, 3DS, iPhone
Žánr: Adventury | Mix point and click advenury a dobrodružné sealth akce
Výrobce: Artematica Entertainment
Váš názor Další článek: Galerie: Damnation

Témata článku: , , , , , , , , ,