Kompenzace za zpackané AC: Unity není tak úplně zadarmo

Ubisoft oznámil, že spolu se hrou na omluvu přijímáte i podmínku, která zakazuje následné stížnosti na kvalitu hry, přídavný obsah a dokonce i případný právní spor.

Jak už většina hráčů ví, titul Assassin's Creed: Unity zpočátku provázela nekonečná řada bugů a nedokonalostí, které bylo potřeba postupně opravit, což se tak úplně nedaří i teď. Ubisoft zaznamenal velký počet stížností, a to zejména od lidí, kteří si zakoupili Season Pass a právem měli obavy, co se bude dít dál a zda-li to nebylo vyhození peněz.

ac_news.jpg

Vývojáři se proto rozhodli, že všem hráčům, kteří si zakoupili Season Pass, dají zdarma vybrat hru, která jim už zůstane navždy. Možností bylo několik, za zmínku stojí třeba tituly jako The Crew, Watch Dogs nebo Far Cry 4. Ostatní, kteří si hru pořídili samostatně, dostanou kompenzaci v podobě prvního DLC s názvem Dead Kings. Tato skutečnost má ovšem jeden háček, a to ten, že pokud si přidáte hru do vaší knihovny, automaticky souhlasíte s tím, že nebudete proti Unity ani nadcházejícímu přídavnému obsahu podávat stížnosti nebo popřípadě vést právní spory.

Tato podmínka není žádná novinka, používá jí i Xbox Live, Playstation Network nebo Steam. Pomáhá vývojářům chránit se proti dalším nepříjemnostem a zároveň uspokojí obě strany. V dnešním světě totiž platí, že nic není zadarmo.

Diskuze (12) Další článek: Sunset Overdrive připomíná Mystery of the Mooil Rig DLC

Témata článku: , , , , , , , , , , ,