Komunita rozlouskla poslední tajemství God of War, bylo skryté na začátku

Trvalo to, Cory Barlog musel hráčům dost konkrétně napovědět, ale nakonec se přece jenom podařilo na to přijít.

Ukrytý easter egg, který před skoro dvěma měsíci Cory Barlog zmiňoval jako poslední neodhalené tajemství God of War, je konečně odhalen. Komunita se snažila, dala hlavy dohromady a sílou Redditu nedošla vůbec k ničemu. Nakonec Barlog vypustil obří nápovědu, která prozradila, že easter egg je ukrytý přímo u Krata doma.

Přímo v chýši, ve které Kratos s Atreem žijí jste si mohli všimnout, že na zdech, kolem dveří a dalších místech je možné najít spoustu vyrytých run. Ty prozrazovaly, co všechno vás ve hře čeká. Pokud tedy hru ještě nemáte za sebou a nechcete přijít o překvapení, měli byste zde skončit se čtením. Po přeložení run bylo v domě napsáno jméno, které Kratova žena zvolila pro Atrea - Loki. Kromě run prozrazujících synovo jméno jsou v domě také například runy pro Jotunheim, který je cílem vaší cesty. 

God-of-War-Final-Secret-Loki-Runes-640x224.jpg

Celkové přijetí tohoto odhalení ze strany komunity bylo dost rozpačité. Části hráčů se to líbilo, druhá část se cítila poněkud zklamaná z toho, že tak dlouho hledané tajemství je ve skutečnosti v podstatě maličkost. Čekali jste větší bombu jako poslední tajemství, které ve hře zbývalo?

Váš názor Další článek: Majitelé PS Plus dostanou v srpnu zdarma Mafii III a Dead By Daylight

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,