Konami představilo PES 2011

Tak jsme se konečně dočkali. Vedení japonského gigantu přestalo otálet a oficiální cestou představilo fanouškům nejnovější díl populární fotbalové série Pro Evolution Soccer. Pokračování s číslovkou 2011 by se mělo na trhu objevit někdy během podzimu, přičemž těšit se mohou majitelé PC, X360, PS3, PS2, PSP i Wii.

Tvůrci navíc slíbili, že se hra dočká několika radikálních změn, přičemž tou nejviditelnější pravděpodobně bude vytvoření zbrusu nových animací (prý jich na nás čeká víc jak tisíc), u jejichž zrodu stálo přes 100 hodin úmorné práce s motion capture technologií.

Jistých úprav se dočká i hratelnost jako taková, především pak náročnost. PES 2011 by prý měl udělat další krůček od arkády k simulaci a nabídnout podstatně "zajímavější" zážitky než FIFA. S tím logicky souvisí změny v umělé inteligenci spoluhráčů, kteří by se měli chovat mnohem reálněji a vy si tak budete muset pořádně rozmyslet co na hřišti uděláte.

Zároveň však bude možné namapovat si ovládání zcela dle libosti a provádění nejrůznějších fint a parádiček by se tak mělo stát podstatně snazším. Premiéru si pak v sérii odbude i mód Master League Online, o němž toho ale zatím mnoho nevíme.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC, X360, PS3, Wii, PSP
Žánr: Sportovní
Výrobce: Konami
Začátek prodeje: 30. září 2010
Váš názor Další článek: XBLA verze Zeno Clash bude stát 1200 MPS

Témata článku: , , , , , ,