Koncem listopadu dorazí první větší aktualizace do nového Need for Speed

Vaše nadupané káry budou konečně pořádně zářit!

Vývojáři ze studia Ghost Games nám oznámili obsah první větší aktualizace pro nový díl Need for Speed, a co že nám tedy přinese? Jako první věc tu máme toužebně očekávané neony, které hráčům velice chyběly. Komu by také osvícené nadupané káry v NFS nechyběly, že?

Další věcí, která by měla být opravena, bude nevyvážená umělá inteligence. Pokud jste nové NFS hráli, tak se vám určitě stalo, že vás protivník velmi rychle dohnal i přes to, že jste vlastně žádnou chybu v řízení neudělali. Jedná se o populární podváděcí metodu AI, která bude konečně umírněna.

Mezi další novinky patří nové předpřipravené wrapy a k tomu 30 nových barev, nové každodenní výzvy, 3 nové trofeje a achievementy, dále také speciální design pro Hoonicorn (Ford Mustang) a Morohoshi-San Diablo (Lamborghini)

Pro vášnivé tuningáře také nebude chybět zrcadlení vinylů. Zvýšen bude i maximální level reputace, a to z 50 na 60. Samozřejmě také další opravené chyby a drobná vylepšení, které nestojí za zmínku. Zkrátka aktualizace jak má být.

Váš názor Další článek: EA chystá novou hru s otevřeným světem ve stylu Assassin's Creed

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,