Konec sezony v Hattricku

Mistři jsou z Kroměříže Wizardos se utkali s ambicióznim Slezanem, který mohl při vhodné konstalaci pomýšlet na titul. Wizardos s vidinou vyhnutí baráži se vrhli na soupeře ze všech sil. Hosté byli vyčerpáni a zklamáni z předchozího kola a jejich lehkost byla tatam. Konečný výsledek 3:1 posunul domácí na konečnou třetí příčku a Slezan ponechal na stříbrném stupínku.

60 tisíc diváků sledovalo nezáživný fotbal v utkání mezi Partou Hyc! a Prerov United. Odevzdaní domácí se ani moc nesnažili zdolat šetřící se Prerov. Utkání přineslo jen dvě gólové akce, které krutě vyčnívali s krutého podprůměru. Vraťte vstupné hřmělo na konci. Parta Hyc! se s první ligou loučí a Prerov jde do baráže.

Sakura potkala Ničivou Sílu a mohla se podílet na překvapivém poslání soupeře do baráže. Sakura hrající bez ostychu se vrhla na soupeře jako za starých časů. Poločasový výsledek 3-0 byl pro Ničivou šokem. Když se k tomu ještě přidalo vedení Wizardos a Prerova byl nucen trenér notně zvednout hlas. To pomohlo. Ničivá se dvěma góly vrátila do hry. Další gól už , ale nebyla scopna přidat a naopak mohla opět inkasovat. Výsledek 3-2, ale nakonec nikoho nebolí. Květy Sakury rozkvetou v nižší soutěži a Ničivá Síla se nadále bude lavit českou kotlinou v první lize.

Ještěrky Kroměříž si museli poradit s Fiannou, aby mohli v klidu začít oslavovat titul. Fianna vsadila vše na obranu. Celý zápas byl plně v režii domácích valících se proti tvrzi Fianny. Domácím hodně často chyběla finální přihrávka a více klidu v zakončení. Až v druhé půli přinesl Daniel Schemann svým krásným přímým kopem uklidnění. Když se ještě na stadionu provařili výsledky ostatních zápasů přestalo se hrát a kopalo se u středové čáry. Ještěrky slaví titul. Fiannu čeká baráž.

II.1 FC Stenberg Tescoma Zlín šla do boje s 1.FC Kosice stále doufající v titul. Hosté neměli co ztratit a vrhli se do šetřících domácích v plné síle. Domácí se ani nesnažili o nějaké taktické manévry a v klidu hru přenechali hostům. Tescoma míří do baráže. 1.FC Kosice končí druhé.

Mifa.cz se utkala s loučícími se Wired Magic. Wired zvolili pressing proti známým protiútokům Mify. Strategie zafungovala a dovedla je k vítězství. Mifa.cz končí na čtvrté pozici. Wired se v příští sezoně přesdstaví v nižší soutěži.

Robin Vnuk Team se utkal z 1.FC Karlin. Domácí neměli problém. Hosté přijeli se stejným rozestavením co hrají vždy. Konečný výsledek 3-0 tedy nikoho nepřekvapil. Vnukovci skončili třetí. 1.FC Karlin čekají bitvy v nižší soutěži. Sami jsme zvědavi zda momentální taktika bude stačit na případný návrat.

FC Chlísti Kameničky přivítal lídra z FC Stenberg. Domácí nezařadili po celý zápas ani první stupeň a před soupeřem spíše couvali. Hosté šli lehkým exibičním krokem hodným mistra za titulem. FC Chlísti kameničky čeká barážový boj. FC Stenberg potvrdil roli favorita a začíná osnovat plány na boj v nejvyšší soutěži.

II.2 Nováček mistrem Oggy FC musel pokud možno vyhrát, aby mohl pomýšlet na záchranu. Soupeř byl nadmíru těžký. Spojené Mlékárny měly titul ve svých rukou. Oggyho škodiči vlétli do zápasu z plným nasazením a brzy si získali územní převahu. Před brankou hostí to často hořelo, ale gól ne a ne se urodit. Jak to bývá, přišela ojedinělá akce hostů a stoprocentní koncovka. Domácí ještě srovnali krok, ale na zlatou trefu chběli síly a štěstí. Oggy FC pokračuje v tradici pendlování mezi druhou a třetí ligou. Spojené Mlékárny slaví titul a příští sobotu se mohou pokusit o postup do první ligy přes baráž.

OB Devils proti Dynamu Dablice v zapasu ohrožených nic moc nevymysleli. Hosté brali jen výhru a šli tvrdě za ní. Výsledek 1-3 plně odpovídá dění. OB Devils i přes prohru míří do baráže. Dynamo se výhrou přiblížilo záchraně o krůček. V baráži bude muset potvrdit, že výhra nebyla náhodou.

Našlapaná Knights Arena viděla vyrovnaný souboj Blanických rytířů s Jabloncem n. N. K vyrovnanosti přispělo hlavně strašné zranění brankáře hostí. V Jablonci jsou určitě rádi, že je po sezoně. Brankářská opora bude chybět určitě i na začátku příští sezony. Domácí nastoupili v defenzivním bloku a napadali rozehrávku hostí, která směřovala jako obvykle středem. Zápas byl velice pohledný a konečný výsledek přestřelky 3-3 se jeví spravedlivým. I v tabulce znamenal zachování stavu před posledním kolem. Blaničtí čtvrtí, Jablonec N.n na krásném druhém místě.

Radlice B se loučili s druhou ligou a odnesla to Pohroma tajně myslící na první místo. Radlice B neměli problém s prosazením přes obranou zeď hostí a roznesli je hokejovým výsledkem 6-0. Radlice B budou nehezkým dárkem do třetí ligy. Pohroma Ivančice se smiřuje s třetí pozicí.

II.3 FC Zdar nad Sazavou lepší o vagón Jungleamazing pořádali rozlučku s Admirou/Slavoj. Hrálo se čistě pro potěchu diváků, kteří oba týmy odměnili na konci potleskem. Domácí vyhráli 4-1. Oba soupeři sestupují do třetí ligy.

1.FC Donner hostil šetřící se 1.FC Steta. Domácí těžili jako vždy s převahy ve středu pole. Hosté se snažili stavět na vyrovnanosti řad a týmové hře. Záloha opět vyhrála. 1.FC Donner slaví fantastickou druhou příčku. 1.FC Steta hledí s nadějí k baráži.

Fosforos Cassovia doma odehrál povinnostní zápas s AC South Park. Domácí zápas vyloženě odchodili. Tři bodů hostů nikoho nepřekvapili. Fosforos Cassovia v sobotu svedou boj o udržení. AC South Park vychutnávají čtvrtou příčkou a dle slov manažera se chystají v další sezoně na její obhajobu.

Bombers Ouholice uvítali mistra a stejně jako u hostů se jednalo spíše o formální zápas a odzkoušení nových herních variant. Ouholice se snažili a vsadili na zálohu a vycházení ze zabezpečené obrany. Hosté však mají kvalitnější kádr a i přes horší držení míče se dovedli opakovaně prosadit. Ouholice skončili třetí. FC Zdar nad Sazavou už nějaký ten týden slaví titul a způsobuje bolení týmům v první lize.

II.4 Pivo vede Baroni hráli existenční zápas s 1.FC Brno, ale ani brněnští nemohli být v klidu. Baráž byla nedaleko. Baroni vsadili na protiútoky a vyšlo jim to. Důvodem byla chabá koncovka hostů a jejich fatální ztráta koncentrace v posledních minutách. Baroni jdou do baráže. 1.FC Brno i přes prohru uhájilo čtvrtou pozici.

Na Maredově vrchu bylo našlapáno a atmosféra se dala krájet. Domácí FK Tabor se utkal z FK Chmelari Zatec o titul. Domácím stačila remis a dle toho to také vypadalo. Domácí bořili a snažili se kouskovat co nejvíce hru. To se nepovedlo. Chmelaři přece jen v koncovce mají lepší schopnosti a své šance proměnili a po zápase radostně zvedli ruce na hlavu. Fk Tabor skončil druhý. FK Chmelari Zatec se připravují o pokus proklouznout přes baráž do první ligy.

FK Praha opět nenastoupila. Hráči Dukly Prague, tak jenom smutně museli koukat na zápas rivalů Baroni na obří obrazovce. 85.minut zde vládla radost. Poté přišla otočka Baronů a s ní smutek ze sestupu. Fk Praha i Dukla Prague stráví příští sezonu v třetí lize.

Sparta Prag Club si doma v klidu poradil s DXX. DXX neriskovali a taktiku podřídili redukování obdržených branek. Sparta Prag Club si pojistil výhrou třetí místo. DXX čeká baráž.

O dalším dění se můžete dozvědět na stránkách příznivců českého HATTRICKu na adrese http://www.HATTRICK-cz.com.

Zdroj: http://www.HATTRICK-cz.com/

Váš názor Další článek: Film Alone in the Dark v přípravě!

Témata článku: , , ,