PC | Akce

Konflikty budoucnosti v Shadow Harvest

Shadow Harvest se odehrává v roce 2025, ve světě, který je zmítaný všemi možnými válečními konflikty. Do takových akcí jsou pravidelně vysílání agenti americké organizace ISA, přičemž vy se dostanete do kůže dvou z nich. První je Myra Leeová a se specializuje spíše na sealth mise, díky čemuž se také může pyšnit několika speciálním schopnostmi. Zato Aron Alvarez je drsňák v pravém slova smyslu (bývalý člen elitních Delta Force), v jeho kůži si užijete bezpočet akčních přestřelek, v nichž létají vzduchem nejen prázdné nábojnice.

V praxi bude právě tato spolupráce klíčová, nepočítejte s tím, že i když milujete frenetické akce, tak si tímto stylem projdete celou hru jako by se nechumelilo. Ne, je třeba využít i Myrin tichý a nepozorovaný posup. Stejným způsobem to samozřejmě platí i naopak. Nicméně pozadu by neměla zůstat ani příběh, jenž má být dle slov tvůrců napínavý a jedinečný zážitek. Samotná hra je pak pojata spíše realisticky, takže se častokrát hodně zapotíte, ale pořád je to ještě v mezích možností.

Jedničku si zaslouží vizuální zpracování, o jehož kvalitách se můžete přesvědčit na přiložených screenech. Němečtí Black Lion Studios se zřejmě snaží a je to vidět. O úrovni finálového výsledku se všichni majitelé PC a konzole X360 přesvědčí už relativně brzy, přesněji řečeno v prvním kvartále příštího roku.

001.jpg002.jpg
003.jpg004.jpg
005.jpg006.jpg
007.jpg008.jpg
009.jpg010.jpg
011.jpg012.jpg
013.jpg014.jpg
015.jpg016.jpg
017.jpg018.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce | Mix sealth akce a střílečky
Výrobce: Black Lion Studios | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Představena akce Ninja Blade

Témata článku: , , , , , , , ,