Kooperace v akci The Scourge Project

Obloha se šeřila s každou hodinou. Svůdné hlasy a paranoidní vize zastřely tvé myšlenky, ovlivnily akce a uvrhyi tě do temnoty. Konečné zatmění lidstva se blíží.“ Těmito slovy uvádí svou střílečku tým Tragnarion Studios, jenž se snaží titul prosadit jednak pomocí licence mocného enginu Unreal 3, ale také zahrnutím kooperativní týmové hry, jež bude originálně tvořit primární náplň The Scourge Project.

Koncept vychází ze čtyřčlenné jednotky vojáků, která se pod vedením silného příběhu vydá v ústrety hordám krvežíznivých brouků linoucích se ze všech děr futuristického prostředí. Každé postavy se na PC nebo konzolích Xbox 360 a PS3 chopí jeden živý hráč, aby se s ní stal členem týmu, kryl svým spolubojovníkům záda a obecně prožil kolektivní napětí, jež má hře dominovat.

The Scourge Project prozatím herně evokuje klasickou akci s davy nepřátel, přičemž licencovaný engine má rozhodně větší potenciál, než zobrazování strohých lokací patrných z traileru. Titul se nicméně nachází v rané fázi vývoje, přičemž sám vicepresident firmy Epic, Mark Rein, prohlásil na adresu tvůrčího týmu: „Když jsme viděli demo, jež Tragnarion vyprodukoval, byli jsme opravdu nadšeni pokrokem, který tvůrci za tak krátkou dobu udělali. Pokrokové herní prvky a kooperativní příběh byly dány dohromady během několika měsíců. Jsme hrdí na to, jak rychle byli autoři schopni naučit se pracovat s Unreal Enginem 3, a nemůžeme se dočkat, až titul znovu uvidíme za pár měsíců.“ Inu třeba nakonec Tragnarion překvapí.

  

  

  

Zdroj: Oficiální homepage

Váš názor Další článek: Galerie: Fatal Inertia

Témata článku: , , , , , , ,