Kostičky se zase vrací, oznámena herní adaptace LEGO Movie 2

Zábavné stavění z kostiček ve virtuálním světě už k počítačovému světu patří stejně neoddělitelně, jako dva placaté dílky LEGO zaklesnuté do sebe. Není se tak čemu divit, že se nám už kutí další hra.

V následující LEGO hře se můžeme těšit na to, že se vžijeme do role toho nejobyčejnějšího z obyčejných panáčků. V plastikové kůži Emmeta se budete muset vypořádat s mimozemskou invazí, kvůli které celý Bricksburg skončí v troskách. Zahnat emzáky a obnovit své milované bydliště určitě nebude úkol na pár minut. Oznámili to Warner Bros. Interactive Entertainment.

Chystaný LEGO Film 2 tak rovnou dostane i svoji herní adaptaci a těšit se v ní můžete na staré známé z prvního dílu i nové tváře. I když ony vlastně všechny vypadají stejně.  Jako vždy půjde o velký svět plný kreativity a kostiček, který rozhodně nebude jenom a pouze pro děti. Své si tu díky svéráznému humoru už tradičně najdou i dospělí. 

The LEGO Movie 2 Videogame Screen 1.jpgThe LEGO Movie 2 Videogame Screen 2.jpg

Ačkoliv o hře zatím nemáme moc konkrétních detailů, zrovna u LEGO hry to ani není až tak nutné. Jejich rozdílnost spočívá především v zasazení a jinak se asi málokdy najde někdo, kdo by se s tímto kostkovým světem ještě nesetkal a nevěděl, co čekat. Tím podstatným tak pro nás je hlavně to, že hra vyjde na PS4, Xboxu One, PC i Nintendo Switch. Její vydání je naplánované na rok 2019.

Váš názor Další článek: Darksiders 3 ve startovním traileru zve na lov smrtelných hříchů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,