Kráska pro Need For Speed: Most Wanted

Peníze, rychlá a auta a krásné ženy. Odjakživa k sobě tyto tři prvky neodmyslitelně patří, stejně jako třeba jahody se šlehačkou k Wimbledonu. Dokonce už i ve světě počítačových her tomu tak je, což dokazuje nejčerstvější přírůstek do rodiny závodních her Need for Speed s podtitulem Most Wanted. V připravované novince nás čeká nejen velkolepý návrat policejních složek, vylepšená grafika a spousta nových módů, k usednutí za volant by nás měla nalákat také jedna půvabná dívčina.

Řeč je o herečce a modelce Josie Maran, rodačce z americké Kalifornie, která by se měla v Most Wanted objevit. Společnost EA do hry integrovala „živý akční video záznam“, který by měl hráčům poskytnout mnohem věrnější zážitek než klasická, počítačem vytvořená postava.

Jméno sedmadvacetileté Josie možná není tak známé, její tvář už ovšem ano. Na televizních obrazovkách ji můžete aktuálně vídávat jako hlavní tvář společnosti Maybelline. Josie je ale především filmová herečka. Kromě rolí v nezávislých filmech The Mallory Effect a Swatters se nedávno objevila spolu s Hughem Jackmanem a Kate Beckinsale ve filmu Van Helsing. Pamatovat si ji můžete také jako Lulu ve filmu Little Black Book. Poslední z úloh, které má americká herečka na triku, sehrála ve filmu Letec, kde se ukázala mimo jiné po boku Leonarda DiCapria. Znát ji můžete rovněž z titulních stran časopisů Glamour, Self, Vogue, Marie Claire, Seventeen a Lucky.

  
O důvod víc, proč investovat do nového Need for Speed, pánové ;-)

Zdroj: TZ

Diskuze (5) Další článek: Stalo se 19.7. - Ovládne PS3 trh s konzolemi?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,