Kráska z Pobřežní hlídky jako hrdinka počítačové hry?

Asi si říkáte, že dnes už je možné opravdu všechno. V zásadě máte pravdu - jen musíte mít hodného strýčka v Americe, který vám pokaždé, když budete něco chtít, pošle tučnou obálku plnou čerstvých dolarů. Vývojáři z Deep Silver pravděpodobně po finanční stránce nestrádají, o čemž nás nyní přesvědčili svým novým marketingovým tahem přivést na obrazovky monitorů "hvězdu" televizního seriálu Pobřežní hlídka. Pokud čekáte, že budeme mít tu čest s Pamelou Anderson, patrně vás zklamu. Angelica Bridges ale také není k zahození, co říkáte?

Angelica však nezavítá do pokračování originální hry Playboy: The Manison, jak by se mohlo podle jejího vyzývavého dekoltu zdát, nýbrž se stane jednou z hratelných postav v chystaném pokračování nepříliš úspěšného "simulátoru života" Singles.

    

Pojďme si ještě ve stručnosti připomenout, o co v připravovaném pokračování jménem Singles 2: Triple Trouble půjde a čím se bude od svého předchůdce odlišovat. Jistě nejvýraznějším posunem vpřed bude nový grafický engine, který by měl nabídnout ještě realističtější obličeje, pohyby postav a vůbec se ještě více přiblížit skutečnému lidskému výzoru. Vylepšení se dočkáte i v rámci herních charakterů, tentokrát budete mít k dispozici až tři najednou - milostné trojúhelníky tedy budou každodenním chlebem. Postarat by se o ně měl i romantický, blíže nespecifikovaný příběh. Více informací prozatím bohužel zveřejněno nebylo, spokojit se musíte s šesticí pěkných obrázků.

  

Zdroj: GGMania, IGN

Váš názor Další článek: Populární závody Burnout Legends také na PSP

Témata článku: , , , , ,