Kreed - exkluzivní obrázky z ruského zázraku ala Doom III

Vláda Dooma III je ohrožena, byť samotný akt korunovace ještě nezapočal. Na vlastní kůži jsme téměř nedýchaje okusili hratelnou verzi ruského FPS zázraku Kreed, aspirujícího na trůn novodobého krále atmosférických akcí. Východní brak nebo překvapení roku? Odpověď vám podá náš malý předkrm ve formě 12 krví potřísněných exkluzivních obrázků, které bude brzy následovat kompletní článek!

Násilné probuzení. Rány, výbuchy. Strach. Co se vlastně stalo? Kde jsou všichni ostatní? Pocity beznaděje a osamění provázely mé první kroky světem hry Kreed. Trosky, mrtvoly mých druhů, oheň... a podivné zvuky, přicházející ze všech stran a temných koutů. Pár kroků polorozbořeným vrakem, první setkání se zmutovaným nepřítelem. Jaké to je, bránit se pouhým nožem krvežíznivé nestvůře? Toužíte okusit akci, v níž lidští protivníci nejsou jen tupými figurkami pro vaše pobavení? Pak jste na správné adrese.

Máte pocit, že jste již na vlastní kůži prožili vše, co dokáže moderní designérské pero vyplodit? Mýlíte se. FPS Kreed nabízí vše, co dnešní hráč vyžaduje a mnohé další přidává jako bonus. Ponurou atmosféru, chytré nepřátele i dech beroucí situace. Chcete vědět více? Počkejte si na naše brzké dojmy, které o hře prozradí vše podstatné a dají vám jedinečnou možnost proniknout a nahlédnout do útrob přímého konkurenta atmosférické sci-fi akce Doom III. A co do té doby? Pokochejte se alespoň tuctem screenshotů, které jsme pro vás přichystali.

 
Posledních několik sekund života * Odpočívej v pokoji, potvoro hnusná!

 
Mezi monstry se najdou i střílející mutanti * Vaše vlastní útulná kajuta

 
S nožem proti podobnému monstru??? * Také lidé budou vašimi protivníky

 
Zajímavé paprsky, co říkáte? * Detail lidské mrtvoly

 
Další setkání s nepřítelem - nyní v hlavní roli brokovnice! * Jeden z mrtvých kolegů

 
Navštívíte také exteriéry! * Nemáš šanci, rozstřílím tě na kusy!!

Hru zapůjčil US Action s.r.o.

Diskuze (23) Další článek: Nový týden: Rise of Nations - strategie roku?

Témata článku: , , , , , , , , , , ,