PC | RPG

Kriminalita - nutná

Včera jsme vám představili onlinové střílení jelenů, tak proč by v tom případě dnes nemohla přijít na řadu kombinace MMO, akce, strategie a RPG v moderním světě žijícím neutuchající kriminalitou? V CrimeCraft se stanete jedním z obyvatelům velkoměsta, přičemž se budete noci podílet na politickém, hospodářském i sociálním životě tohoto místa plného špíny, násilí a bezpráví.

CrimeCraft_020.jpg CrimeCraft_023.jpg

Sunrise City je v podstatě opak „města snů“, čili takové město „nočních můr“, v němž by realitní makléři prodávali byty asi velmi těžko. Mezi nejoblíbenější činnosti tamní populace patří krádeže, vraždy, vydírání a podobné mimozákonné aktivity. Do tohoto kolotoče se zapojí i vaše maličkost. Jestliže se budete chtít dostat na ucházející místo v potravním řetězci, je třeba abyste se těmto kratochvílím věnovali často a svědomitě, protože jen tak získáte potřebné zkušenosti, jež jsou rozhodující pro boj s ostatními hráči nebo NPC. Pakliže si do tak nebezpečného světa netroufáte sami, můžete využít možnosti založení gangu. Ostatně staré přísloví říká, že více lidech se to lépe táhne.

 

CrimeCraft_024.jpg CrimeCraft_026.jpg

Svou postavu si klasicky budete moci upravovat a vybavovat, a to hned v několika kategoriích – zbraně, oblečení, předměty a schopnosti. A jen už jen na vás, jestliže si danou věc koupíte, či zasloužené ukořistíte po vítězném boji. CrimeCraft se nenechává zahanbit ani co se týče grafického zpracování, což dokazuje licencovaný Unreal Engine 3. To vše na přelomu jara a léta letošního roku úplně zdarma!

 

CrimeCraft_027.jpg CrimeCraft_028.jpg
CrimeCraft_030.jpg CrimeCraft_031.jpg
CrimeCraft_033.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMO mix akce, strategie a RPG
Výrobce: Vogster Entertainment
Váš názor Další článek: Firmě Eidos 'hrozí' akvizice

Témata článku: , ,