Kteří vydavatelé a vývojáři se objeví na akci Playstation Experience?

Jaké hry a jací vydavatelé a vývojáři se objeví na prosincové akci, naplánované na počest značky Playstation?

Akce Playstation Experience je plánována na začátek prosince v Las Vegas a kromě této informace jsme doposud nevěděli, co že se tam všechno bude dít. Jaké hry se tam oznámí? A od koho? Toť otázky, na které Sony nyní částečně odpověděla.

ps experience.jpg

Jak můžete vidět na obrázku, na tuto novou prosincovou akci se chystá vydat vcelku dost vydavatelů a vývojářů z nejrůznějších herních studií. Kromě nových oznámení se totiž návštěvnící akce mohou dostat k většině očekávaných titulů a pořádně je odzkoušet na tamních konzolích.

Zde je seznam her, které si lidé budou moci na akci Playstation Experience zahrát. Sony se také zmínila o velkém překvapení spojeném s hrou No Man's Sky.

Battlefield: Hardline - Big Fest - Bloodborne - DC Universe Online — War of the Light Part II and Legends PvE Co-Op Missions - Destiny Expansion 1: The Dark Below - Dragon Ball Xenoverse - Dying Light - Game of Thrones: A Telltale Game Series - Grim Fandango - Helldivers - Journey (PS4) - Lara Croft and the Temple of Osiris - Mortal Kombat X - PlanetSide 2 - Tales from the Borderlands - Tearaway Unfolded - The Order: 1886 - The Tomorrow Children - The Witness - Until Dawn

Váš názor Další článek: Playstation Plus verze Driveclubu odložena na neurčito

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,