EA

Kupte si permanentku na EA Sports hry

EA oznámila spuštění nové služby EA Sports Season Ticket pro ty nejvěrnější fanoušky jejich sportovních her. Ve zkratce jde o přístup k vybraným sportovním hrám pár dnů před vydáním, levnější DLC a pár dalších bonusů. To vše zatím jen na Xbox 360 a za roční poplatek 2000 Microsoft Points (kolem 600 Kč). Season Ticket je v Evropě k dispozici počínaje dneškem. Výhody lze momentálně uplatnit s Madden NFL 12, který vychází tento měsíc. V budoucnu se přidají i série Madden NFL Football, NHL, EA SPORTS FIFA a Tiger Woods PGA TOUR.

EASST-FIFA-Press-Release.jpg

Všechny výhody podrobně:

  • Předčasný přístup k digitální verzi plné hry: Tři dny před oficiálním vydáním hry si budou moci hráči stáhnout a hrát plnou verzi na Xbox 360. Po třech dnech bude stažená hra deaktivována a hráči budou mít možnost koupit si tu samou hru v obchodě. Achievementy a tak podobně zůstanou zachovány.
  • Zlevněný obsah ke stažení: Předplatitelé získají 20% slevu na všechen dostupný obsah ke stažení pro hlavní série od EA Sports.
  • Prémiový obsah na webu zdarma: Všechny zařazené tituly nabídnou bonusový obsah, který bude zdarma pro členy EA Sports Season Ticket, počínaje prémiovými balíčky Creation Centre pro FIFA 12. Tyto balíčky poskytují širší škálu editačních nástrojů a schopností pro Creation Centre, které slouží k vytvoření vlastních týmů a turnajů. Tato služba bude pro zákazníky dostupná až do doby, než jim vyprší jejich členství v tomto programu.
  • Členský odznak: Předplatitelé jsou snadno rozeznatelní díky odznaku pro členy, který je zobrazen jak ve hře, tak i v jejich profilu na EASPORTS.com.

 

Abyste se zaregistrovali do programu Season Ticket pro Xbox 360, běžte na Xbox LIVE Marketplace, stáhněte a spusťte aplikaci EA SPORTS, a následujte kroky pro „zakoupení členství”. Více informací naleznete na specializované stránce www.easports.com/seasonticket.

Zdroj: TZ
 
Diskuze (1) Další článek: Sedm minut z bety Diablo 3

Témata článku: , , , , , , ,