Kvalifikací Cyber X v Los Angeles otřásl incident

O tom, že e-sport je stále více oblíbenější, svědčí nejen čím dál tím větší počet aktivně hrajících hráčů, ale také komunita fanoušků sdružujících se kolem jednotlivých týmů. Co všechno však může způsobit některý ze zanícených fanoušků některého klanu dokazuje událost, která se odehrála na Cyber X kvalifikaci v Los Angeles:

Po zápase dvou amerických týmů BZ a st v Loser Brackets vypukla rvačka mezi oběma týmy před hernou Gamers X, kde se kvalifikace konaly. Organizátoři se snažili zasáhnout a rozvášněné hráče uklidnit. V tu chvíli jeden z fanoušků klanu BZ došel do svého auta pro pistoli a namířil s ní na hlavu Chrise Hilla, jednoho z hlavních představitelů Cyber X. Musela být samozřejmě přivolána místní policie, která incident nadále šetří. Kvalifikace byla zrušena.

Cyber X poté vydalo následující tiskovou zprávu, kde danou událost co nejdetailněji popsalo. Současně oznámilo vyloučení obou výše zmíněných týmů z veškerých akcí Cyber X. Ostatním 12 týmům zaručila automatický postup na lednové finále a rozdělila mezi ně rovnoměrně slíbené prize money určené pro tuto kvalifikaci.

Zdroj: e-sports.cz

Váš názor Další článek: První česká fansite o EverQuest 2 spuštěna

Témata článku: , , , , ,