Květnové Doupě: Vikingská strategie Northland ZDARMA!

Už přístí úterý zavítá do stánků a prodejen po celé ČR květnové Doupě, z jehož obálky na vás dýchne svět fantasy a RPG. Aby také ne, když se o hlavní náplň pátého čísla postaralo rozsáhlé preview The Elder Scrolls 4: Oblivion, zřejmě nejnadějnějšího RPG dneška. Po jeho boku stojí naše exkluzivní návštěva jihoamerické Kolumbie. Jaký bude El Matador, nadějný výtvor brněnských Plastic Reality Technologies, v němž navštvíme drogový svět Latinské Ameriky? Tvůrci nám odhalili každou jeho část a vy se můžete sami přesvědčit, zdali před námi stojí další český projekt s ambicemi na celosvětový úspěch.

Současnost ale reprezentují především herní novinky, které zastupují recenze Empire Earth 2, Splinter Cell: Chaos Theory, Doom 3: Resurrection of Evil a dalších trháků, u nichž se budete bát a strachovat o vlastní život - neplatí to jen pro multiplatformní Cold Fear, ale především konzolový Resident Evil 4! Naši redaktoři se navíc v dubnu vydali také po stopách herní historie, a tak vás vedle tématu čísla (Nezávislé hry) čeká především jedinečná studie vývoje herních postaviček. Jaké geny se mísí v nejznámější hrdinech a hrdinkách? Možná budete sami překvapeni.

Největší pochutinu a malé překvapení si samozřejmě schováváme na konec. Je jím DVD příloha, která kromě nabité rubriky demoverzí přináší skvostnou strategii Northland v české verzi (a to včetně dabingu). Nástupce populární série Cultures přináší nejen strhující kampaň, kterou zpestřuje přítomnost RPG prvků, ale také 8 bonusových herních map. Hračičky potěší komplexní editor map i stáří hry - Northland se do obchodů v ČR dostal teprve v loňském roce, a tak kromě obecných předností přináší i příjemné, téměř pohádkové vizuální zpracování. O kvalitě hry navíc hovoří příznivé hodnocení českých i zahraničních magazínů - na Doupěti hra obdržela známku 7,5, servery Avault nebo GameZone ocenili Northland známkou 80 %, respektive 85 %.

Nejen Northland, ale mnohé další na vás čeká v květnovém Doupěti, které se na stáncích objeví již 26. dubna! Chcete mít jistotu a časopis obdržet až domů? Potom využijte naši nabídky předplatného a můžete získat jednu z dvojice her Ground Control 2 a Syberia 2 zcela zdarma.

Diskuze (1) Další článek: Dobro a zlo v třetí epizodě Star Wars

Témata článku: , , , , , , ,