Květnový nášup pro World Tour

Activision včera oznámil květnovou nadílku nových písní, které zamíří do World Tour. Dočkáme se takových pecek, jako The Pixies, Silversun Pickups, Motörhead, Steely Dan a v neposledníposlední řadě Nirvana.

VIDEO: 591 'Guitar Hero: World Tour - reklama s Heidi Klum'

2. května se dočkáme The Pixies, kteří si v sérii Guitar Hero odbudou premiéru a to hned se třemi skladbami. Dvě jsou z jejich druhého alba Doolittle - „Debaser“ a „Monkey Gone to Heaven“, přičemž píseň „The Sad Punk“ je z alba Trompe le Monde, což je jejich čtvrté a poslední dlouhohrající studiové album.

Druhá kapela, která bude mít tu čest se podívat k vám do obývacího pokoje, je Silversun Pickups, jejichž tří-skladbový balíček dorazí do GH Shopu 9. května a její součástí budou dvě skladby z jejich druhého alba Swoon, které do obchodu dorazí až 14. května! „Panic Switch“ a „It`s Nice to Know You Work Alone“ tedy uslyšíte v exkluzivní premiéře a se songem „Well Thought Out Twinkles“ si připomenete jejich průlomové album Carnavas.

Dalším balíček, v pořadí třetí v květnu, bude obsahovat skladby od Steely Dan. Těšit se můžeme na „Black Friday“ z alba Katy Lied, „Kid Charlemagne“ z The Royal Scam a „Bodhisattva“ z Countdown to Extasy. To vše bude následováno novými verzemi takových hitů, jako „Jailbait“, „Love Me Like a Reptile“ a „Iron Fist“ od světoznámých Motörhead.

Květnovou smršť skladeb zakončí 30. května druhý balík skladeb od Nirvany, ve kterém nalezneme „Very Ape“ z jejich alba In Utero, „Sappy“ z the No Alternative – což je kompilace jejich songů – a „Stay Away“ z jejich nejzlomovějšího a nejznámějšího alba Nevermind. Baličky skladeb budou k dostání pro X360 a PS3, přičemž si můžete stáhnout i jednotlivé skladby, což krom již jmenovaných platforem bude možné i na Wii.

Zdroj: videogamer.com
Dostupné pro: X360, PS3, Wii
Žánr: Simulátory | simulace rockové (metalové, punkové…) kapely
Výrobce: Neversoft Entertainment | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Video: R.U.S.E. - strategie nové generace

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,