Kybernetické sci-fi Tron Legacy bude i v IMAX 3D + soutěž

Inzerce 10. prosince 2010
3D high-tech dobrodružství Tron: Legacy zasazené do digitálního světa hry TRON je film úplně odlišný od čehokoli, co jste na velkém plátně dosud viděli.

3D high-tech dobrodružství Tron: Legacy zasazené do digitálního světa počítačové hry TRON je film úplně odlišný od čehokoli, co jste na velkém plátně dosud viděli. Díky převedení do unikátního formátu IMAX® 3D nabídne jeden z očekávaných vánočních hitů ten nejhlubší a nejvýraznější dostupný 3D prožitek a efekty. V kině IMAX v Praze na Flóře.

TRON_LEGACY_print_CZ.jpgSam Flynn se po celý svůj život snaží zjistit podrobnosti o záhadném zmizení svého otce, muže, který byl kdysi známý jako největší tvůrce video her. Díky signálu zaslanému ze staré Flynnovy arkády vstupuje Sam do digitálního světa hry TRON, ve kterém je jeho otec už 20 let uvězněn.

Spolu se pokusí z kybernetického světa plného soubojů a závodů s neúprosnými pravidly uprchnout. TRON je ale extrémně nebezpečné místo pro dobrodružství. Fantastický cyber vesmír, který stvořil sám Kevin Flynn, se stal modernějším s novými vozidly, zbraněmi a krajinami, které si nikdy před tím nedokázal představit. Nelítostný zloduch a vládce Tronu je nehodlá nechat jít a nezastaví se před ničím.

Tron Legacy navazuje na film Tron z roku 1982 ovšem s využitím nejmodernějších 3D efektů a 3D technologií, které dávají světu TRON revoluční vzhled. Pojítkem mezi oběma filmy je postava otce Kevina Flynna. Toho stejně jako v roce 1982 hraje Jeff Bridges, držitel Oscara.

O kině IMAX

Praha Kino IMAX je jediným kinem v České republice vybaveným nejmodernější filmovou technologií IMAX umožňující projekci dvojrozměrných i trojrozměrných velkoformátových filmů. Na českém trhu působí od března roku 2003. Od té doby nabídlo divákům 30 velkoformátových filmů. IMAX®, IMAX® 3D, IMAX DMR® a The IMAX Experience® jsou obchodními značkami společnosti IMAX. Více naleznete na www.imax.com


Oživeno 20. prosince 2010. Soutěž byla ukončena, vstupenky získají tito výherci (uvádíme jen části e-mailů): a-aduska@, petr.krausik@, r.vac@, vaskpa@ a vdobal@. Všem na tuto adresu napíšeme e-mail s dalšími podrobnostmi.


 

 

Další článek: MS to s Windows Phone 7 myslí vážně

Témata článku: , , , , , , ,