Larian kromě Baldur's Gate 3 kutí i něco s Divinity, oznámení přijdou v červnu

Návrat do Rivellonu začíná dostávat obrysy. Co přesně vývojáři Divinity chystají se dozvíme za necelý měsíc.

Larian Studios přišli se zajímavými zprávami o svých plánech pro online akci Guerrila Collective. Vývojáři se jí totiž plánují zúčastnit a zdaleka ne všechno zde bude o Baldur’s Gate 3. Oznámení o účasti se dočkalo četných reakcí a některé z nich se přímo dovolávaly Divinity: Original Sin nebo alespoň DLC pro něj. Jak se ukázalo, nebyly tyto žádosti daleko od pravdy.

"Ačkoliv jsem nadšený z Baldur’s Gate 3​, doufám, že půjde o nějaké oznámení s Divinity. Jako spin-off karetní hra nebo DLC pro Original Sin 2. Potřebuji v životě více Rivellonu," stálo v jedné z reakcí. "Vedle Baldur’s Gate 3 bude i několik oznámení o Divinity," odpověděl pozitivně jeden z představitelů Larian Studios. Patříte-li tak mezi fanoušky Larian Studios a jejich RPG dobrodružství, rozhodně si do kalendáře poznačte 6. červen, kdy Guerrila Collective začíná.

Na akci se objeví i několik dalších zajímavých vývojářů. Mezi nimi například autoři Frostpunku, nebo tvůrci Pillars of Eternity II: Deadfire. O zajímavé novinky tak rozhodně nebude nouze.

Váš názor Další článek: Smrtící skrytá čepel je zpět, v AC Valhalla bude opět zabíjet jediným zásahem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,