League of Legends slaví 10 let, Riot oznámil velké věci

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 3

Diskuze k článku

filip  |  17. 10. 2019 16:06

v kolik dneska dostanu první odměnu ? a ještě jedna věc když nebudu doma a nebudu hrát lol stačí být přihlášený a dostanu každý den novou odměnu ?

 |   |  Odpovědět
peter  |  17. 10. 2019 08:04

Upravy map vitam. Mozna by stacilo, ze po zabiti draka team ziska buff. A pri jeho objeveni se na mape objevi nejaky bonus. Podobne ostatni singl priserky. Treba to krovi je zajimavy bonus. Hraci si pak muzou vybrat, bud buff a nebo krovi. Nebo jim je krovi na obtiz, tak se zbavi draka :)

Co by bylo fajn, kdyby zrusili system tech hexagonu a nahradili ho volbou 7 hexagonu, kdy si vyberes jeden a dal nemusis resit. Silu bonusu pak nastavi na hexagonu pro ruzne lvl hrace. (jak driv bylo 10-30 lvl, tak po 30 lvl mas max bonusy)

A tez je treba se zbavit cheateru a upravit sampiony, aby nedavali tolik stun, slow, bonus na rychlost. V soucasne dobe je to tak, ze behem 0.3 pomoci makra nebo tlacitek na hracske mysi vas rengar a jini sundaji. A jeste za to ziskavaji bonus na dmg :) To by ani neva, kdyby soucasne nemeli slow, stun efekty resisty (s trvanim 3x delsim nez vsichni drivejsi sampioni), ignoraci dmg, hp, nulovy cooldown a rychly pohyb, skok. A jeste k tomu flash. To bylo trochu nedomyslene.
Nebo treba spoustu sampionu ted vrha cosi na dalku. Casto se cheatuje s automirenim do oblasti, kde nevidite. A i tak, vrhani na dalku je problem. Hlavne treba Catlyn ma na to cooldown, kdezto tady ti novy to vrhaji asi 3x rychleji. A samozrejme maji bonusy na hp, resisty, dmg.
Nebo, dost casto je problem oblast zasahu, treba pro Nidale ostep, Blitz hakovani atd... To se mi dost casto stava, ze umim uhybat, postavicku mam uplne mimo hak, ale presto jsem zasazen a pritazen. Neslo by treba pro ten hak udelat trojuhelnik zasahu a namirit stred haku na toho sampiona a ne nekam uplne sejdrem?
Treba, ja bych udelal to, ze kdyz dostanete nejaky slow/stun efekt, kdyz se nemuzete hybat nebo bojovat, tak ziskate 3s buff, kdy zadny dalsi nebude ucinkovat.
Nebo treba, kdyz do vas zacna strilet wayne, tak je o 30% rychlejsi ikdyz nema zadne boticky. Ma dmg, crit, att speed. No, proste mu bez flash nemate sanci uteci a dostrili vas. Navic ma stun, odhozeni, skryvani (kdy se na nej neda mirit). Cili, treba takovy Garen se k nemu uz nedostane v pozdejsi fazi hry. Proste ho odkopne a dostrili. Podobne Jinx.

Tez je pomerne neprijemne, ze je tam spousta sampionu. Banovani je dost omezeno, takze vlastne nema ani moc smysl.
Ja bych to resil tak, ze bych omezil pocet sampionu a misto noveho vyrobil skin, ktery ma trochu jine vlastnosti, chovani, schopnosti. Neco jako profesni zamereni sampiona. Jinx a Wayne maji podobne schopnosti. Jen maji jinou ulti. A jiny zpusob stunu.
... Tim padem by slo zabanovat celou serii/druh sampionu naraz.

Nic, no, ja mam pocit, ze Lolko se uz nevyplati hrat, protoze jsou nastavene takove nefer podminky, ze kdyz nevybirate ze sady tech 20 nejsilnejsich, obvykle nejnovejsi, tak si ani neskrtnete.

 |   |  Odpovědět
17. 10. 2019 11:11

Ty naprosto prehnane reci o vybalancovani hry komentovat nebudu. Zni to jak "bronze-talk" :p, ale pro info: Ten tvuj "Wayne" je ve skutecnosti Vayne a je to zena.

A dobry Rengar zadna makra nepotrebuje. Kdyz hrac dobry neni, nedostane se moc vysoko ani s makrama. :)
Samozrejme je prakticky nemozne vybalancovat hru s tolika hrdiny a moznostmi dokonale, ale stav je v ramci moznosti relativne slusny a vyviji se to.

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor