Left 4 Dead 2 nejspíš čekají problémy

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 5

Diskuze k článku

MR.sugar  |  08. 06. 2009 22:03

jinak se to nazvat nedá. Každý kdo se tam přidá se automaticky řadí mezi negramoty.

1) Hrotí situaci příliš brzy... Valve hru oznámilo a většina novinek je držena v tajnosti, takže není proč se rozčilovat.

2) přes 10 nových zbraní, 5 kampaní, nový herní mód, nové zombie (speciál i normální) a nový AI director se do DLC nedá nacpat a už vůbec ne zdarma.

3) Ta petice nic nezmění, je to jen ubohá snaha, aby měli hru snad zadarmo.

4) D*bilita lidí sahá až tak, že chtějí jiný gameplay. Otázka je, co očekávat od pokračování L4D nebo kterékoliv jiné hry? Překvapivě gameplay založený na stejných principech....

5) Dle všeho je z těch milionů uživatelů přes 18 tisíc negramotných a neumí číst. Valve řiká, že podpora L4D bude pokračovat... Co víc chtěji? No, snad jim malý update, který je za dveřmi sklapne huby...

Ve zkratce bys snad stačilo ať si to ten, komu se to nelíbí nekupuje. A pokud by náhodou někdo chtěl polemizovat o L4D updatech, uvědomte si, že je to jen dobrá vůle Valve a že cenu, kterou jste zaplatili je za hru v základní verzi, ne za updaty.
Komu se to líbí b ude určitě předobjednávat jakmile bude moct...


 |   |  Odpovědět
09. 06. 2009 01:04

Moje řeč,
proč nejsou slyšet třeba odpůrci Cryteku za zrušení podpory ke Crysis? Protože nejsou zmlsaní.
VALVe dává ke svým produktům nejlepší servis, co na naší kulaté zemičce znám a jenom jejich "Trust us a little bit" mě naplňuje skutečnou důvěrou k nim. Kdo jiný by měl vědět líp jak vydávat hry a dělat pokračování než VALVe?

I kdyby to byla jen předělaná jednička, tak co? Já si ji koupím.

 |   |  Odpovědět
roman  |  09. 06. 2009 09:38

"2) přes 10 nových zbraní"
z videa bolo vidiet - slaby samopal(silny samopal),slaba brokovnica a silna brokovnica a sniperka. este nejake pistolky a jedine co urobili je nahodili ine skiny a zvuk vystrelu.
dalsie zbrane budu - cela kuchynska vybava(panvica, wok, panvica na palacinky, hrniec na varenie, parny hrniec poky), sekera a nejake ostatne melee zbytocne prkotiny.

"5 kampaní"
z ktorych aspon 2 uz mali byt v hre(podla toho co hovorili pri uvadzani L4D)

"nový herní mód"
ktory bude tak trapny ako surv. alebo sa bude dat hrat iba na 1-2 kampani

"a nový AI director"
ktoreho jedina vymozenost je to ze meni pocasie a obcas zmeni nejaku odbocku v mape.

"se do DLC nedá nacpat a už vůbec ne zdarma"
do TF2 toho pridali ovela viac. takze urcite sa to da. nehovorim ze to musia robit zadarmo, ale pytat za to 50euro ako za novu hru.. trapas.
hra sa mi pravdepodobne bude pacit(lebo je to v podstate expansion pre L4D) a aj si to urcite kupim. len ma sklamalo ze valve sa ako dalsia dobra firma vydava na dark path of dojenie zakaznika.

 |   |  Odpovědět
MR.sugar  |  09. 06. 2009 16:27

Jsem rád, že jsi zase tak chytrý a do všeho vidíš. Soudit že nový herní mód bude trapný je opravdu ubohost, prootže si to vůbec nehrál, řikat, že zbraně sou přeskinované taktéž ( navíc by jich všehovšudy mělo být přes 20, viděli ste sotva pár kousků a už máte jasný obraz?) a řikat, co všechno tam bude na základě videí, které byly vypuštěny v den OZNÁMENÍ hry je opravdu za hranice dementnosti. Navíc, já sem zase čet o 5 nových (úplně) kampaní a 3 nové speciální zombie (+ asi několik, nebo alespoň jeden speciální normální).
Uvědomte si:

1) že všechny esa, co Valve má určitě neodhalili na E3 při oznámení hry
2) že celej bojkot je trapárna, které se Valve vysměje
3) že opravdu kdo se tam přidá nemůže mít mozek
4) že ste prostě zvyklí, že Valve Vám toho dá hodně zadarmo a když ne, sou to největší svině, ale problém je ve Vás, oni to dělaji naprosto zadarmo, z dobré vůle a i když pořád opakují, že obsah do L4D bude, melete si svoje. Ani bych se nedivil, kdyby se na Vás teď Valve vysr*lo, fakt tohle dokáže dost n*srat
5) Valve nehodlá dělat pokračování každý rok, jak to mnozí dramatizujou. Valve řeklo, že L4D vzniklo jen díky tomu, že dali dohromady hodně skvělých nápadů a že se všichni shodli že to za to pokračování stojí

Je prostě vidět, že lidi už si moc zvykaj na něco, co rozhodně neni v silách Valve zvládnout. Valve poskytuje komfort, ale uvědomte si, že i ten komfort prostě něco tu firmu stojí a ta firma musí z něčeho žít... Navíc poevně věřím ,že L4D2 neni jen ždímačka peněz.

Pokud si nejste jisti, počkejte, pokud se Vám to líbí, neni co řešit a určitě objednáte hru, jakmile to jenom puda a Vy, co se Vám to nelíbí prostě zklapněte, přestantě zaplavovat celej net s kecama, protože naprostá většina je jen snůžka zdramatizovaných dedkcí na základě doměnek a hru nekupujte, kašlete na Valve, když Vás tak zklamali a najděte si jinou firmu, která k Vám bude fér.

 |   |  Odpovědět
avatar
09. 06. 2009 19:55

Naprosto souhlasím s tím, že ten bojkot je přehnaná panika první kategorie. Valve neřeklo cenu, neodhalilo všechny trumfy, nepřestane podporovat L4D a už vůbec nemá zájem na roztříštění komunity. Je pravda, že na můj vkus s dvojkou přichází příliš brzy, ale proč ne? Je to jejich strategie, jejich snaha a nikdo jim to nemůže vyčítat. Já jsem si u L4D užil desítky hodin zábavy, takže se mi to vyplatilo. Teď jsem to dlouho nehrál a možná ani hrát nebudu, protože zkrátka člověk se přejí i toho nejlepšího hamu. Takže dvojku mám v hledáčku a očekávání jsou veliká. Podle Valve má být dvojka mnohem, mnohem větší hrou.

Řekl bych, že komunita není naštvaná kvůli druhému dílu, ale protože se domnívá, že jednička přestane být podporována. To je hloupost. Podpora bude a v blízkých týdnech nám Valve vytře zrak s nějakým dalším updatem. Chce to jenom trošku důvěry.

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor