Legacy Of Kain: Nosgoth se chystá, půjde o TPS akci

Po řadě spekulací nám tvůrci konečně potvrdili, že Legacy Of Kain: Nosgoth opravdu bude. A nepůjde o další MOBA titul, ale rubačku z pohledu třetí osoby.

Posledních pár let dostávají fanoušci kultovní série Legacy Of Kain jednu podpásovku za druhou. Nejdříve je smeten ze stolu každičký koncept, poté dlouhé ticho a nakonec se objevují informace, že Legacy Of Kain: Nosgoth má být další MOBA, kterých už je na scéně nespočet.

Nyní se k situaci konečně vyjádřil George Kellion, komunitní manažer studia Eidos, který odpověděl na pár dotazů na oficiálním fóru.

Nosgoth nebude žádné MMORPG. Navíc nevypadá a ani se nehraje jako DOTA 2 nebo LoL. Nejbližší srovnání je pravděpodobně s Unreal Championship 2. Hru jsme oznámili brzy, abychom dali dohromady pár podrobností o náplni. Obávám se ale, že další informace dorazí až za nějaký čas. Právě teď všichni máme sklopené hlavy dolů a skládáme k sobě všechny dostupné materiály. Chceme se ujistit, aby hra vypadala spořádaně, než o ní začneme mluvit jasněji a otevřeněji," řekl Kellion.

Takže co pro nás z toho vyplývá? Legacy Of Kain: Nosgoth bude pravděpodobně multiplayerový TPS titul a vyjde na PC. Pro přirovnání níže můžete zhlédnout záběry z Unreal Championship 2, ze kterého hra čerpá inspiraci.

Diskuze (2) Další článek: Activision odhalilo Hardened a Prestige edice pro nové CoD

Témata článku: , , , , , , , , , ,