Legendární herní myš Logitech G502 se vrací v nové generaci a hned v několika variantách

Kultovní a jedna z nejprodávanějších herních myší vůbec je zpět s nejnovějšími technologiemi v kapse.

Logitech G, značka společnosti Logitech dnes ohlásila modely G502 X, G502 X LIGHTSPEED a G502 X PLUS, nejnovější verze nejoblíbenější herní myši na světě. Ty budou k dostání v České republice u všech Logitech partnerů za maloobchodní ceny 2 199 Kč a 3 699 Kč. Logitech G502 X Plus pak exkluzivně získáte v Alza.cz za doporučenou maloobchodní cenu 4 199 Kč. Nová generace myši vychází 20. září.

Myš G502 X přebírá štafetu od svojí předchůdkyně G502 a přináší nejnovější technologie v přepracované konstrukci včetně hybridních opticko-mechanických spínačů Lightforce. Jde o novou technologii mikrospínačů, která kombinuje výhody optických spínačů s dostatečnou hmatovou odezvou mechanických. 

artanis-landscape-6.jpg

Myš G502 X se může pochlubit také přepracovaným, reverzibilním a vyjímatelným
tlačítkem pro změnu rozlišení, přizpůsobením pro různé velikosti rukou a způsoby
úchopu, vylepšeným rolovacím kolečkem s vyšší stabilitou a sníženou hmotností při
zachování ikonických režimů rychlého nekonečného rolování nebo přesného posunu
jako u myši G502, a tenkostěnným exoskeletem pro snížení hmotnosti a maximální
tuhost konstrukce.

Samozřejmostí je zbrusu nový snímač HERO 25K, který nabízí přesnost polohování v poměru 1:1 na submikronové úrovni bez vyhlazování, filtrování nebo akcelerace. Bezdrátová technologie Lightspeed, kterou je příslušenství Logitechu proslulé, se vrací ve své nejnovější verzi i zde a nabízí možnost skrze jeden USB adaptér napojit jak myš, tak klávesnici. Prozatím však pouze u vybraných modelů. 

high-resolution-png-g502-x-white-family-hero.jpg

Příjemnou novinkou je trochu obsáhlejší RGB s nastavitelným plynulým 8zónovým LED podsvícením, které se dokáže přizpůsobovat hraní uživatele, nabízí efekty při spouštění/vypínání a podporuje optimalizaci výdrže baterie pomocí detekce aktivního hraní.

Zdroj: TZ

Diskuze (16) Další článek: PlayStation 5 prošel další dietou. Nová revize je o 300 gramů lehčí, ke změnám došlo uvnitř

Témata článku: , , , , , , , , , ,