Legendární strategie Settlers je zpět – míří na web

Inzerce 6. listopadu 2012
Jedna z nejlepších real-time strategií a budovatelských herních sérií přichází po letech s dalším pokračováním: Settlers Online!

Poprvé v historii série se hra vydává vstříc novým teritoriím díky plnohodnotné hratelnosti přímo v internetovém prohlížeči. A co víc, je kompletně k dispozici v češtině.

Obrazek_1.jpg

Hra Settlers Online kombinuje oblíbené herní prvky se zcela novými možnostmi zábavy a místy čekajícími na objevení. Přináší tak herní zážitky všem, ať už jde o nováčka nebo protřelého hráče klasických Settlerů. Budujte vaše město od první cihly a veďte ho k rozkvětu!

Abyste toho dosáhli, budete muset vybudovat ekonomiku a vytvořit funkční logistickou infrastrukturu. Ale nebojte se, na vaší cestě vám pomohou snadno dostupní průvodci a klany. Vzájemná konkurence a spolupráce vás dovedou k dalším výzvám a jsou klíčové pro dosažení vašeho cíle v podobě vlády nad světem.

Obrazek_2.jpg

Na nic už nečekejte a přidejte se k Settlers Online. Nezáleží na tom, zda jste dlouholetý fanoušek nebo nováček ve světě Settlers: všichni jsou vítáni osidlovat nové světy!

Jestliže se chcete už nyní zapojit do uzavřené beta-verze hry Settlers Online, klikněte zde.

Obrazek_3.jpg

Charakteristika hry

  • Revoluční grafický vzhled: Posunuje laťku flashových her pro webové prohlížeče!
  • Ocenění pro nejlepší online hru na cenách BAM pořádaných společností Computec Media (‘PCgames’, ‘PC Action’, ‘Play 3’) během veletrhu Gamescom 2011
  • 8 milionů prodaných her “The Settlers” v Evropě
  • Trvalý svět, který nikdy nespí a ve kterém akce nikdy nekončí
  • Snadná přístupnost a řada návodů, které vám pomohou zapojit se do hry
  • Detailní herní rozhraní optimalizované pro prohlížeče nabízející jasnou představu o všech hlavních dostupných funkcích.
  • Založte si vlastní město a připojte se k tisícům hráčů, kteří už jsou online! Vytvořte klan nebo se připojte k jednomu ze stávajících, obchodujte s nejrůznějšími surovinami a vyměňujte si navzájem bonusy!
  • Hrajte “Settlers Online” kdekoli a kdykoli chcete! Není potřeba žádné stahování a instalování: Hra založená na platformě Flash funguje ve všech populárních internetových prohlížečích a operačních systémech.

Registrovat se do hry můžete na www.thesettlers-online.cz

Obrazek_4.jpg

 

Další článek: Vyšlo nové album herní hudby: Greatest Video Game Music 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,