LEGO Avengers bude první LEGO hra s otevřeným světem na handheldech

LEGO hry klasicky vychází na obrovskou škálu platforem včetně handheldů. Tam bohužel byla přítomna vždy pouze okleštěná verze s absencí pořádného otevřeného světa. Nové LEGO Marvel’s Avengers má tuto chybu naštěstí napravit.

Otevřený svět v LEGO hrách je již celkem povinností. Handheldové platformy s ním měly ale vždy krapet problém. Stačí si například vzpomenout na LEGO Lord of the Rings, kde se otevřený svět rovnal možnosti se volně procházet po některých herních levelech. Dle Steva Hortona, ředitele verzí pro 3DS a Vitu, se v případě LEGO Marvel’s Avengers dočkáme plnohodnotného herního světa.

Dle něj bude svět dokonce v poměru 1:1 v porovnání s verzí na běžných platformách s celkovým systémem silnic, chodníků atd. Nebudeme dokonce ošizeni ani o různé sběratelské předměty či výzvy. Aby toho nebylo málo, odhalil nám tři výzvy, které ve městě potkáme. Jednak Vintage set, který hráčům umožní sesbírat kompletní set karet Kapitána Ameriky a Agenta Coulsona. Dále Character Building, který obsahuje postavy Daredevil, Dr. Strange a Moon Knight. Specialitou je i Hydraways, kde budeme muset zničit paměťové terminály Armina Zoly. Ve hře toho ale bude mnohem, mnohem víc.

avengers_1.jpgavengers_2.jpgavengers_3.jpg

avengers_4.jpgavengers_5.jpgavengers_6.jpg

Váš názor Další článek: Do Halo 5 přibyl hrad ze Super Maria 64

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,