PC | Xbox One | X360 | PS3 | Vita

LEGO The Hobbit potvrzen, vyjde na jaře příštího roku

Po úniku obrázku to máme oficiálně. Kostičkovaný Hobbit bude, a to relativně brzy. Šikovní kluci z TT Games nám jej připraví na jaro roku 2014.

Oficiální oznámení dnes uvolnili Warneři i TT Games a dodali, že půjde o další díl v nesmírně populární sérii kostičkovaných adaptací světoznámých značek. LEGO The Hobbit bude k mání na jaře příštího roku pro PS4, PS3, Xbox One, Xbox360, PC, Mac, WiiU, PS Vita a Nintendo 3DS.

Herní adaptace si vezme na paškál první dva filmy trilogie – Hobbit: Neočekávaná cesta a Hobbit: Šmakova dračí poušť z produkce New Line Cinema a MGM Pictures. Stejně jako ve filmech se tedy vydáte do Středozemě a společně s Bilbo Bagginsem, Gandalfem a Thorinem podniknete dobrodružství vstříc trpasličímu království Erebor.

1385389426-3.jpg 1385389428-1.jpg 1385389441-2.jpg

Samozřejmostí bude celá řada známých postav, každá se svou unikátní schopností a vzhledem. Seznam zahrnuje Bilba, Gandalfa, Thorina, Fili, Kili, Ólina, Glóina, Balina, Dori, Nori či Ori, a mnohé další. Zkrátka celý tým. S postavami navštívíme známé lokace z filmů, kde budeme řešit puzzle a čelit nepřátelům. Vše s nezaměnitelným kostičkovaným humorem, který je sérii vlastní.

1385389447-lego-hobbit.jpg

Váš názor Další článek: Podívejte se na realistické poškození vozů ze hry Next Car Game

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,