Lemmings Revolution - demo

Vypadá to, že se dočkáme pokračování...

Vypadá to, že se dočkáme pokračování legendárních Lemmings. Psygnosis se vracejí k jednomu ze svých nejslavnějších počinů a pracují na dalším dílu logické hry, která se po svém vydání v roce 1991 probojovala na čelní místa v celosvětových žebříčcích nejoblíbenějších her. Pro pamětníky už není třeba žádných dalších vysvětlivek, pro všechny ostatní napíšu ještě to, že hlavní myšlenkou původních Lemmings bylo bezpečné převedení co největšího počtu lumíků z jednoho místa do druhého, přičemž cesta byla plná smrtících pastí a těžko překonatelných překážek. Lumíkům bylo možné přidělit určité povolání, například kopáč, parašutista nebo stavěč schodů, a právě vhodná kombinace rozdělení úloh a strategického rozmístění modrozelených postaviček nakonec vedla k úspěšné záchraně hloupoučkých zviřátek.

Na oficiální stránce www.psygnosis.co.uk/lemmings/ máte také možnost vyplnit dotazník a vyhrát lumíkaté tričko nebo Discmana Sony.

A nakonec jedno důležité upozornění: jestli si tohle demo chcete zahrát, musíte sebou hodit, protože na serveru firmy Psygnosis bude ležet jen do 15. září.


Download:
lemmings_rev_demo.zip

Velikost:
7,2 MB

Minimum:
Pentium 166, 16 MB RAM, 3D akcelerátor

Podpora:
Direct3D

Žánr:
logické

Oficiální stránka:
www.psygnosis.co.uk/lemmings/

Výrobce:
Psygnosis

Váš názor Další článek: První ohlasy

Témata článku: , , , ,