Lesní harmonie v titulu od EA

SimAnimals je titul jako stvoření pro ochránce zvířat a jim podobné fanatiky. Ve hrách zaměřených na chov zvířat se v drtivé většině případů podíváte za plot zoologické zahrady, či kdekoli jinde, kde se nachází zvířata žijící v zajetí. Připravovaný projekt od společnosti EA je však jiný, protože zde se podíváte do ničím nerušené přírodní faunu.

SimAnimals_Wii_023.jpgSimAnimals_Wii_024.jpg

Při svém výletu lesem narazíte až na šedesát druhů různých tvorů a pokusíte se nerušeně zapojit do žijícího světa. Plněním všemožných úkolů si zajistíte náklonnost, v horším případě nenávist chlupatých obyvatel a navíc se vám s rostoucími „zářezy na pažbě“ budou odemykat nové části lesa, zajímavé předměty a další a další druhy zvířat, mnohdy dokonce se speciálními vlastnostmi. Jeleni, králíci nebo třeba veverky jsou pro každou legraci, a tak je naklonění jejich sympatií vcelku lehké, ovšem naopak mazané lišky, mývalové, medvědi či jezevci platí za velké uličníky a lumpy. Každopádně je ale důležité nenarušit přírodní harmonii, proto si budete muset dávat pozor na to, co děláte.

SimAnimals_Wii_025.jpgSimAnimals_Wii_026.jpg

„Vůbec poprvé se ve hře můžete ke zvířatům přiblížit, sáhnout si na ně a hrát si s nimi, přičemž na výběr jich tu máte desítky. SimAnimals nabízejí propracovaný herní systém s dotykovými prvky ovladače Wii remote a stylusu Nintenda DS stylus, které vám umožňují stát se intuitivně a jednoduše součástí zvláštního, osobitého a někdy překvapivého lesního povídání. V SimAnimals ožívá klasický příběh divokých zvířat.“, říká Rod Humble, šéf studia The Sims Label. To vše již v průběhu ledna příštího roku.

SimAnimals_NDS_027.jpgSimAnimals_NDS_028.jpg

Zdroj: Worthplaying, EA
Dostupné pro: Wii, 3DS
Žánr: Simulátory | Sim strategie
Výrobce: EA Games | Webové stránky hry
  • Roztomilá zvířátka
  • Nádherná grafika
  • První zábavná hodinka
  • Stereotyp
  • Příliš mnoho starostí
  • Nuda
Váš názor Další článek: Galerie: Race Pro

Témata článku: , , , , , , , , , ,